Neler Yeni

Ailemden yardım istemelimiyim?

XoreXTaog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zınar Çelik
Öncelikle merhaba, 18 den küçüğüm ve yasa dışı kumar ile 4k yakın borç yaptım. 15 yaşındayım ve bu para bana çok büyük.
Aileme soylemek istemiyorum çünkü çok katı bir aile ve dersem evden kova ihitmalleri var. Ne yapacağımı bilmiyorum ve nasil bulacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım gizleyip parayı bulmayami çalışayım yoksa aileme söyleyip yardimmı istemeliyim?

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murat Geri
Telefonun vs satabileceğin bir şey var mı? En mantıklısı telefonunu satıp daha düşük model bir telefona geçerek devam etmeye çalışmak gibi duruyor

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
kerim deveci
Öncelikle merhaba, 18 den küçüğüm ve yasa dışı kumar ile 4k yakın borç yaptım. 15 yaşındayım ve bu para bana çok büyük.
Aileme soylemek istemiyorum çünkü çok katı bir aile ve dersem evden kova ihitmalleri var. Ne yapacağımı bilmiyorum ve nasil bulacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım gizleyip parayı bulmayami çalışayım yoksa aileme söyleyip yardimmı istemeliyim?
Borç nasıl yaptın ailenin kartı ile mi?

XoreXTaog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zınar Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Borç nasıl yaptın ailenin kartı ile mi?
Elden borç ve bazilarida gizlice ne ailemin kartından aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonun vs satabileceğin bir şey var mı? En mantıklısı telefonunu satıp daha düşük model bir telefona geçerek devam etmeye çalışmak gibi duruyor
Telefonum pek yeni bir model sayılmaz. Redmi note 10S markası.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
yo
Elden borç ve bazilarida gizlice ne ailemin kartından aldım.

Telefonum pek yeni bir model sayılmaz. Redmi note 10S markası.
Yazın çalış ödersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tarık Özerbay
Arkadaşlarımdan vs.

Bende öyle düşündüm arkadaşlarımı idare ederim ama ailemin kartından aldım nasıl gizlerim bilmiyorum.
Arkadaşların durumu idare edebildiği kadar etsin, eline geçen paralardan ödemeye bak.

Ailenin normal banka hesaplarıyla o sitelere para yollayamaman lazım normalde, ailenin banka hesabından paparaya para attın büyük ihtimal. Ailen hesap hareketlerine bakarsa her türlü görür.

XoreXTaog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zınar Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşların durumu idare edebildiği kadar etsin, eline geçen paralardan ödemeye bak.

Ailenin normal banka hesaplarıyla o sitelere para yollayamaman lazım normalde, ailenin banka hesabından paparaya para attın büyük ihtimal. Ailen hesap hareketlerine bakarsa her türlü görür.
Evet papara attım ordan siteye. Başta kazaniyordum kendime attım parayı geri atıyordum sonra bu sefer kazanır öderim su sefer öderim derken 3k yakın karttan aldım. Arkadaşlarıma toplasan 800-950 TL borç yaptım. Neredeyse 2 haftadir idare ettiriyorum ama ne kadar daha ederler bilmiyorum. Eğer ailem hareketlere bakarsa zaten ölüm fermanım yazılır.

MufasaBoss

80+ Bronze
Kuzen Yada Arkadaşından Al Olm 4 Bin Tl İçin Ailenle Ters Düşme Okul Harçliklarından Verirsin

XoreXTaog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zınar Çelik
Kuzen Yada Arkadaşından Al Olm 4 Bin Tl İçin Ailenle Ters Düşme Okul Harçliklarından Verirsin
Hocam harçlık vs almıyorum sorun o sadece aydan aya telefon faturamı öderler o kadar. Birde kalkıp 3 bin verecek hiçbir arkadaşım yok. Yemek vs evden götürdüm için otobüs abonman kullandım için ortada kaldım ve ne yapacağımı bulamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tarık Özerbay
Evet papara attım ordan siteye. Başta kazaniyordum kendime attım parayı geri atıyordum sonra bu sefer kazanır öderim su sefer öderim derken 3k yakın karttan aldım. Arkadaşlarıma toplasan 800-950 TL borç yaptım. Neredeyse 2 haftadir idare ettiriyorum ama ne kadar daha ederler bilmiyorum. Eğer ailem hareketlere bakarsa zaten ölüm fermanım yazılır.
Hesap hareketlerini yok etme şansın yok. Yakalanırsan kumar oynadığını söyleme, oyun aldım diyebilirsin.
Arkadaşlarına da taksitle ödeyeceğini söyle 50tl de olsa adamlara düzenli ödemeni yap.

Bir de sakın eline geçecek üç beş kuruşla ana parayı kurtarayım hevesine girme. O para gitti artık kurtarmaya çalışırsan sadece borcunu artırırsın.

XoreXTaog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zınar Çelik
Hesap hareketlerini yok etme şansın yok. Yakalanırsan kumar oynadığını söyleme, oyun aldım diyebilirsin.
Arkadaşlarına da taksitle ödeyeceğini söyle 50tl de olsa adamlara düzenli ödemeni yap.

Bir de sakın eline geçecek üç beş kuruşla ana parayı kurtarayım hevesine girme. O para gitti artık kurtarmaya çalışırsan sadece borcunu artırırsın.
Zaten kartımı kırdım bu kadar batağa düştüm daha düşmem. Yukarda yazdim harçlık almıyorum ailem aydan aya faturamı öder abonman odere o kadar yemek vs evden götürürüm. Bayram vs gibi zamanlarda elime geçen 3-5 kutusuda alırlar ondan ne yapacağımı bilemedim.

Top Bottom