Neler Yeni

Ailemden yardım istemelimiyim?

Maddi durum kötü değil dedin; ailen neden para vermiyor peki, okul harçlığı da mı vermiyorlar?
Sen iste o zaman. Geç karşılarına düzgünce, haftalık istediğini belirt.
Ailem daha çok ablama çalışıyor gibi bir şey. Aldığım 20 TL lik bir çikolata gözlerine batarken ablamın aldığı biner TL lik makyaj laf etmiyorlar.

bidaha borç yapma git kebapçıda bulaşık yıka 2 haftada verirler o parayı

çok işe az para alırsan her yer alır işe
Genelde 4 bin TL paraya ihtiyacım var ne iş varsa yaparım diyordum sordukları soru kalıcı mı gelicen yoksa parayı alıp gidicenmi ölüyordu bende parayı alıp gidicem diyordum o zaman olmaz diyorlardı. Bize uzun süreli eleman lazım diyorlardi

Genelde 4 bin TL paraya ihtiyacım var ne iş varsa yaparım diyordum sordukları soru kalıcı mı gelicen yoksa parayı alıp gidicenmi ölüyordu bende parayı alıp gidicem diyordum o zaman olmaz diyorlardı. Bize uzun süreli eleman lazım diyorlardi
yani zaten liseye gidiyorsun ne vaktin kalacak ki çalışacaksın 4te okul bitse 6da mesai bitiyor 1 saat yol olsa 1 saat mi çalışacan. gidip babana anlat sni bir güzel dövsün sonrasında ağlarsın pişman oldum dersin halledilir. dert etme.

yani zaten liseye gidiyorsun ne vaktin kalacak ki çalışacaksın 4te okul bitse 6da mesai bitiyor 1 saat yol olsa 1 saat mi çalışacan. gidip babana anlat sni bir güzel dövsün sonrasında ağlarsın pişman oldum dersin halledilir. dert etme.
Valla saat 5.30 da cikiyorum okuldan ev okul arası 4.5 km yol. Döverse gene iyi çünkü dindarlar ve katılar baya.

Geri