Neler Yeni

Ailemi milenicom almaya nasıl ikna ederim?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Altyapınızın karşıladığı maksimum hız: *100 Mbps
Bu değer evinizle santral arasındaki hattın maksimum fiziksel kapasitesini ifade ediyor. Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle bir yazı çıktı 100mbps destekliyor herhalde ?
yani sana her zaman 100 gelmeyebilir ama 100 e yakın gelecektir
Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir. (Bu yazıya göre diyorum)

Alpbruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Alp Goksel
Altyapınızın karşıladığı maksimum hız: *100 Mbps
Bu değer evinizle santral arasındaki hattın maksimum fiziksel kapasitesini ifade ediyor. Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle bir yazı çıktı 100mbps destekliyor herhalde ?

Taahhüt bittiyse ailenin haberi olmadan başvur 1 ay kullanırsın beğenmedim değiştir naisl olsa taaahhut yok

Furkan Yanık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Furkan Yanık
yani sana her zaman 100 gelmeyebilir ama 100 e yakın gelecektir
Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir. (Bu yazıya göre diyorum)
tamamdır teşekkür ederim bilgilendirmeniz için iyi forumlar. :)

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
merhaba şu an türk telekom fiber kullanıcısıyım gram memnun değilim günün belirli saatlerinde internet gidiyor youtube,twitchde 720p video izlenmiyor onu geçtim instagramda sayfa bile yenilenmiyor. Türk Telekomdan gerçekten nefret ettim milenicomun paketleri çok avantajlı geldi fakat ailem bilindik olmadığı için türk telekomdan devam etmek istiyor ya da turkcell veya vodafoneye geçebiliriz diyor fakat fiyatlar aşırı derecede uçuk onlarıda beğenmiyorlar ailemi milenicoma nasıl ikna ederim....?

aynı sorunlar, superonline kullanıyorum

Top Bottom