- Reaksiyon skoru
- 1,083
Arkadaşlar 16 yaşındayım aileme ne. Desem yaptirmaiyolar özellikle babam bı ise gitmek istiyorum tanidiklarina sormasını istiyorum seni kimse işe almaz benim tanıdığım yok seni işe almaz diyo benim bildiğim en az 10 tane restoran züccaciye vs tanıdığı var biliyorum sormasını istedigimde yok sen para peşine gidiyosun çalışmasın sen deyip ise gondermiyor kendimde intarnet bissuru yere baş vurdu 2 3 tane dönüş oldu o karlara görüştük olmadı malesef giyimime kadar her şeyi kısıtlanıyor hadi ben kafama göre takiluyorum ama iş konusu beni çok bozdu ise firmek istiyorum diyorum yok diyorlar kendim nasıl iş bulabilirim yaş 16 İstanbul kartal dayım sırf göndermeme sebebi sen para peşine son gidemezsin olay bu bişey almak istediğimde vs git kendi paranı Kazan al diyo çıldırttıyolsr beni onun dışında müthiş bi baba
Ek Olarak. Şu son sene haraketleri çok degisti kendi isteklerini yapıyor sadece bizim dediklerimizi önemsemiyor sen boş konuşuyorsun vs bunların devamıda varda her şeyi burda yazamam
Ek Olarak. Şu son sene haraketleri çok degisti kendi isteklerini yapıyor sadece bizim dediklerimizi önemsemiyor sen boş konuşuyorsun vs bunların devamıda varda her şeyi burda yazamam
Son düzenleme: