Laptopu saklayınca ailesi laptopu bulamayacakmıişlemciyi çıkardığın zaman pc zaten açılmaz ne zamandır kullanıyorsun ? tost makinesiyse çok kullanmaktan bozuldu dersin laptopuda sakla bence
biraz maddiyatla da alakalı tabi kader kısmet böyleymişHocam öyle diyorsunuz ama benim 10 yıllık bir emektar var HD 6450li liseyi iyi kazandım diyorlar ki liseye gitcen zaten derslerine çalışmalısın üniversite için ama bizim durumumuz öyle aman aman iyi değil öyle olsa ben kendime de alabilirim bisiler
bulabileceği bir yere saklarsa onun sorunuLaptopu saklayınca ailesi laptopu bulamayacakmı
hem kısmet hemde sabır işi ben 5 sene tost makinesi kullandım zulada mc de robloxda çöken bir pc ydi şimdi imzadaki sistemi topladımbiraz maddiyatla da alakalı tabi kader kısmet böyleymiş
bence yavaş bir bilgisayarın kendi kendine bozulması gayet normal ama bu aralar ailesine çok ısrar ediyorsa anlayabilirlerArkadaşlar neden şu anki bilgisayarını bozdurma niyetindesiniz? Belki bu bilgisayarı bozduğunu gördüklerinde yeni bir bilgisayar hiç almazlar bozacağı için. Mantıklı düşünün .
Anlatsam anlatılmaz internette araştırsan illa bulursunO nasıl oluyo
Aşırı derece volt vererek.Bi bilgisayar kaza süsü erişerek nasıl bozulur ki evde bir laptop var ya ordan gir derslerse
Almasınlar zaten az daha büyü