donanimci98
80+ Bronze
yani alamazsın normal olarak.Ben antepte oturuyorum alicagim yerde maraşta yani baya uzak
yani alamazsın normal olarak.Ben antepte oturuyorum alicagim yerde maraşta yani baya uzak
Mecburen ya yurt ya da ev olurüniversiteye gidersen evin yoksa götüremezsin zaten direksiyonu varsa da kalır tabı nıye kalmasın
Polisler durdurmasa motorsikletle giderimde polis sıkıntı (ehliyet yok)yani alamazsın normal olarak.
23 yaşında biri olarak söyluyorum ailen özel dersi veririz sen oku diyorlarsa oku cidden en azından dene yapabiliyorsan geleceğini kurtarırsın keşke bana özel ders ayarlasalardı da okusaydımAilem yurt dışına gitmeme izin verse alırım ama tutturmuşlar okuda oku yapamıyorum diyorum sana özel hoca tutalim diyorlar
Yapabilsem özel hocaya bile gerek yok liseyi doğru düzgün okuyamadım 2 sene covide gitti yarım senede depreme gitti geriye 1.5 sene kalıyor tyt bilgim sıfır daha ne meslek yapabileceğimi bile karar veremedim23 yaşında biri olarak söyluyorum ailen özel dersi veririz sen oku diyorlarsa oku cidden en azından dene yapabiliyorsan geleceğini kurtarırsın keşke bana özel ders ayarlasalardı da okusaydım
aileni dinle bi yerden başla muhtemelen sende de bende oldugu gibi nereden başlayacagını bilmediğinden korku var bende o yuzden başlayamadım bi türlü bu sene paramı biriktirdim attım hesabıma yaş 18 herkes zorla oku dıyordu 5 yıl geçmiş kendim zorla okumaya çalışıyorum cidden aileden zengin değilsen mecburen okumak lazımYapabilsem özel hocaya bile gerek yok liseyi doğru düzgün okuyamadım 2 sene covide gitti yarım senede depreme gitti geriye 1.5 sene kalıyor tyt bilgim sıfır daha ne meslek yapabileceğimi bile karar veremedim
Şu anda arada kaldım hocam bir tane daha konu açtım o konudanda yardımcı olabilirsinizaileni dinle bi yerden başla muhtemelen sende de bende oldugu gibi nereden başlayacagını bilmediğinden korku var bende o yuzden başlayamadım bi türlü bu sene paramı biriktirdim attım hesabıma yaş 18 herkes zorla oku dıyordu 5 yıl geçmiş kendim zorla okumaya çalışıyorum cidden aileden zengin değilsen mecburen okumak lazım
Hala karşılıyorlar hocamİkna edemezsin. Ben de küçükken çok çektim de şimdi karışan eden yok. İstediğimi alıp getiriyorum eve. Kendi paranı kazanınca karışmazlar
kanka 11.sınıfa kadar gelmişsin bu yaşımdan sonra paramı nasıl harcayağımada karışmayın felan deHerkese merhaba ben 2. El Logitech direksiyon seti almak istiyorum birikmiş paramda var ama ailem izin vermiyor nedeni: 1 sene sonra üniversite sınavına gireceğim paranı boş şeylere harcama derslerin iyi olmadığından sana özel hoca tutalım paranı ona biriktir diyorlar defalarca sordum her seferinde reddediyorlar sizce ne yapsam ?
bana karışan eden yok yaşını bilmiyorum ama ben rahatım. hatta üniye girince salmışları beniHala karşılıyorlar hocam
Yaş sınırı derken buradaki çoğu kişilerden daha büyüğümKeşke şu forumlar da yaş sınırı olsa bu nasıl bir konu böyle
16-17 falansındır. Çok da büyük sayılmazsın.Yaş sınırı derken buradaki çoğu kişilerden daha büyüğüm