Neler Yeni

Aileyi direksiyon seti almaya ikna etmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Ailem yurt dışına gitmeme izin verse alırım ama tutturmuşlar okuda oku yapamıyorum diyorum sana özel hoca tutalim diyorlar
23 yaşında biri olarak söyluyorum ailen özel dersi veririz sen oku diyorlarsa oku cidden en azından dene yapabiliyorsan geleceğini kurtarırsın keşke bana özel ders ayarlasalardı da okusaydım

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
23 yaşında biri olarak söyluyorum ailen özel dersi veririz sen oku diyorlarsa oku cidden en azından dene yapabiliyorsan geleceğini kurtarırsın keşke bana özel ders ayarlasalardı da okusaydım
Yapabilsem özel hocaya bile gerek yok liseyi doğru düzgün okuyamadım 2 sene covide gitti yarım senede depreme gitti geriye 1.5 sene kalıyor tyt bilgim sıfır daha ne meslek yapabileceğimi bile karar veremedim

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Yapabilsem özel hocaya bile gerek yok liseyi doğru düzgün okuyamadım 2 sene covide gitti yarım senede depreme gitti geriye 1.5 sene kalıyor tyt bilgim sıfır daha ne meslek yapabileceğimi bile karar veremedim
aileni dinle bi yerden başla muhtemelen sende de bende oldugu gibi nereden başlayacagını bilmediğinden korku var bende o yuzden başlayamadım bi türlü bu sene paramı biriktirdim attım hesabıma yaş 18 herkes zorla oku dıyordu 5 yıl geçmiş kendim zorla okumaya çalışıyorum cidden aileden zengin değilsen mecburen okumak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
aileni dinle bi yerden başla muhtemelen sende de bende oldugu gibi nereden başlayacagını bilmediğinden korku var bende o yuzden başlayamadım bi türlü bu sene paramı biriktirdim attım hesabıma yaş 18 herkes zorla oku dıyordu 5 yıl geçmiş kendim zorla okumaya çalışıyorum cidden aileden zengin değilsen mecburen okumak lazım
Şu anda arada kaldım hocam bir tane daha konu açtım o konudanda yardımcı olabilirsiniz

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Hocam illa almana gerek kiralasana ortak App tarzı sitelerden kirala zevkini aldıktan sonra bırak derslerine çalış bir heves ile yapacağın işler geleceğini etkileyebilir ailen iyliğin için yapıyor ülke her geçen gün daha kötüye gidiyor

emiliano

80+ Bronze
Herkese merhaba ben 2. El Logitech direksiyon seti almak istiyorum birikmiş paramda var ama ailem izin vermiyor nedeni: 1 sene sonra üniversite sınavına gireceğim paranı boş şeylere harcama derslerin iyi olmadığından sana özel hoca tutalım paranı ona biriktir diyorlar defalarca sordum her seferinde reddediyorlar sizce ne yapsam ?
kanka 11.sınıfa kadar gelmişsin bu yaşımdan sonra paramı nasıl harcayağımada karışmayın felan de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,450
Üyeler
167,981
Son üye
ankayyilkan
Top Bottom