Neler Yeni

Aileyi Tv almaya nasıl ikna ederim?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,472
İsim
Hacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Uğur Çalık
Bana niye yazık Allah tan bir konu açtık her türden adam damladı konuya. Tv temel ihtiyaç görende Iphone 14 almaya ikna etmeye çalışıyorum sanacak.
Belli ki yaşın küçük para da kazanmıyorsun. Ailenin almaya imkanı olsa zaten en iyisini sana sormadan alırlar. Aileni nasıl ikna edeceğini de sen biliyorsun. Babanın huyunu biz ne bilelim?

Küçükken her bir şey istediğimde babam bakarız derdi. Şuan çoluk çocuk sahibi olunca babamdan ozamanlar istediğim için üzülüyorum. Ülkede herkes geçim derdindeyken elindeki TV yerine daha iyisini aldırmaya çalışmak saçmalık.

Belli ki yaşın küçük para da kazanmıyorsun. Ailenin almaya imkanı olsa zaten en iyisini sana sormadan alırlar. Aileni nasıl ikna edeceğini de sen biliyorsun. Babanın huyunu biz ne bilelim?

Küçükken her bir şey istediğimde babam bakarız derdi. Şuan çoluk çocuk sahibi olunca babamdan ozamanlar istediğim için üzülüyorum. Ülkede herkes geçim derdindeyken elindeki TV yerine daha iyisini aldırmaya çalışmak saçmalık.
Bana değil oturma odasına herkesin izlediği odaya.

Senin evinde 55 60 inç lik Tv vardır ben iyi bir TV nasıl aldırırım diye sorunca yazdığın şeye bak.

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Senin evinde 55 60 inç lik Tv vardır ben iyi bir TV nasıl aldırırım diye sorunca yazdığın şeye bak.
Bak güzel kardeşim insanların evinde bulunan eşyalar diğer insanların maddi ve ekonomik durumlarını ilgilendirir, ya ailenin durumunu anlayamıyorsun ya da burda insanları trolluyorsun.

Bunu yapmak yerine
eldeki televizyonu satabileceğinizi ve üstüne para ekleyip kasım ayı indirimlerinde harika televizyona geçebileceğinizden bahset
ailene şunu ikna etmeye çalış az parayla daha iyi televizyon izleyeceğiz
kırarsa hem ailesiyle arası açılır hem de yenisini almayıp tamir ettirebilirler
benim bahsettiğim yöntem ise ailenin hoşuna gidebilir önereceğin televizyon ailenin gelir durumuna da bağlı buna dikkat etmeni tavsiye ederim :)
Bunu yapacağım.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Genelde TV onlar izliyor memnunsalar ne gerek var ki ? anlamadım tv yi monitör olarak mı kullanıyorsun?

Genelde TV onlar izliyor memnunsalar ne gerek var ki ? anlamadım tv yi monitör olarak mı kullanıyorsun?
Yok öyle değil oturma odasının TV si ömrünü tamamladı artık ama bozulasıya kadar değiştirmezler. Ve Ocak tan sonra Tv lere zam gelir ondan değiştirmek için konu açtım.
Yani Monitör den Tv ye dönüp bakınca görüntü çamur gibi geliyor Tv eskidiğini belli ediyor.

Top Bottom