Neler Yeni

Aileyi Tv almaya nasıl ikna ederim?

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

Kontfire

80+ Silver
Önce bana bir tane Lamborghini alın de, onlar da kabul etmeyince o zaman TV alın de. Insanlar reddettikleri bir teklifin daha basit olanına hayır diyemezler.
(!)

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
tv cok gereksiz gelıyo bana artık yemek masası dısında hiç açıp izlemem her şey bilgisayarda var artık sevmiyosan bakmayı pcyle ıdare et

ben 1080p 32 inch seg tvyi yıllarca monitör olarak kullandım,ps4 ile onlarca oyun bitirdim hiçbirinde görüntü kötü gelmedi şuanda yatak odasında tv olarak kullanıyoruz gayet yeterli hocam fazlası lükse giriyor çalışıp kendiniz alabilirsiniz
32 inç üstü TV nasıl lüks oluyor onu anlamadım?

r4NG3r

80+ Silver
32 inç üstü TV nasıl lüks oluyor onu anlamadım?
dostum 32 inç tv üstü lüks oluyor demiyorum diyorsun ki salonda 1080p 32 inç tv var demekki ailene bu yeterli ki daha üstünü almıyorlar sadece senin daha kaliteli görüntü istemen tabii ki lüks oluyor ailen neden almak zorunda olsun ki?çalışıp kendin alabilirsin diyorum yanlış mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan Berk
adres ver ben hallederim siz de mecburen yeni televizyon almak zorunda kalırsınız :D :D

1668020292670.png

bundan almayı denet 2000 3000 arasıydı enson
Mesaj otomatik birleştirildi:

2013 de aldık biz bunu teknosadan 2400 e 2021 de led bozuldu yaptırdık kullanıyoruz dostum çok iyi net ayrıca youtube falanda var

Farway

80+ Silver
Dostum söylediğin şey ihtiyaç olabilecek şeyin yanından bile geçmiyor. Lütfen şu şımarıklıkları bir kenarı bırakalım, ben oturup film izleyeceğim zaman ya PC'den ya da telefondan izliyorum eminim ki sen de öylesin. Telefonunun ekranı kalitelidir PC ninde öyle ya günde 1 saat bakıp bakmadığın TV de bırak bir tık kalitesiz göstersin. He diyorsan ki biz evimizin şöminesinde ısınmak için dolar yakıyoruz o zaman uçan tekme at TV ye yanlışlıkla oldu de bitsib :)

Dostum söylediğin şey ihtiyaç olabilecek şeyin yanından bile geçmiyor. Lütfen şu şımarıklıkları bir kenarı bırakalım, ben oturup film izleyeceğim zaman ya PC'den ya da telefondan izliyorum eminim ki sen de öylesin. Telefonunun ekranı kalitelidir PC ninde öyle ya günde 1 saat bakıp bakmadığın TV de bırak bir tık kalitesiz göstersin. He diyorsan ki biz evimizin şöminesinde ısınmak için dolar yakıyoruz o zaman uçan tekme at TV ye yanlışlıkla oldu de bitsib :)
Hayır ben TV den izlemek istiyorum filmleri Tv de daha rahat oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,673
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan
Top Bottom