Farway
80+ Silver
Ah yazık dostum,üzüldüm senin adına.Hayır ben TV den izlemek istiyorum filmleri Tv de daha rahat oluyor.
Ah yazık dostum,üzüldüm senin adına.Hayır ben TV den izlemek istiyorum filmleri Tv de daha rahat oluyor.
hiç çocuklara saygı kalmamış ya bide çalış al diyenler var.Tv ye bir tekme at, kır. Mecburen alacaklar. Ne aileler varmış, insana çağ ötesinden kalma Tv izletiyorlar.
?Ah yazık dostum,üzüldüm senin adına.
İndirimlere inanan bir ailen varsa çok indirimli bir televizyon bulduğunu söyleyerek aceleye getirebilirsin şahsen biz öyle yapmıştık 4 yıl falan oldu kullanıyoruz birde O anki psikolojilerine bağlı onu yakalamak lazım24 inç IPS monitör den LCD Tv ye bakınca görüntü çamur gibi geliyor.
Aileyi nasıl ikna ederim yeni TV almaya?
Not oturma odasına kendime özel TV değil.
Alıntıyı görüntüle
Akıllı tv değil saol öneri içinde.yeni tv nin eskisinden artı bir yönü olmalı ve o yön üzerinden ikna etmeye çalışmalısın...mesela şuanki tv akıllı tv mi? değilse akıllı bir tv alalım kaçırdığınız dizileri haberleri hatta maçları artık ne izliyorsanız istediğiniz zaman izleyebilirsiniz diye o yolda yürüyebilirsin...
bu tv yi öneririrm..
Onvo OV55F900 140 Cm Frameless 4K UHD Google Tv Smart Bluetooth Dahili Uydu Alıcılı 1000 Hz (Akıllı Kumandalı) Led Tv + 3 Yıl (2+1) Üretici Garantili | EVKUR
Onvo OV55F900 140 Cm Frameless 4K UHD Google Tv Smart Bluetooth Dahili Uydu Alıcılı 1000 Hz (Akıllı Kumandalı) Led Tv + 3 Yıl (2+1) Üretici Garantili Evkur.com.tr'de. Ürünü detaylı incelemek, 6.659,00 TL'den başlayan fiyatlarla taksitli satın almak için hemen tıklayın!www.evkur.com.tr
Kötü öneri değil dalgaya alanlara kızgın atıyorum adam gibi cevap verenlere like atıyorum.bir de kötü önerilere kızgın atıyor, nasıl bi şımarıklık bu dostum kendine gel Her şeyi ailenden bekleyeceksen çok sıkıntı var. Kendi isteklerini kendin karşılaman gerek
Çalış al diyenler kötü öneri mi yapmış oluyor veya dalgaya mı almış oluyor kralKötü öneri değil dalgaya alanlara kızgın atıyorum adam gibi cevap verenlere like atıyorum.
Öğrenciyim ne çalış almasından bahsediyorsun.Çalış al diyenler kötü öneri mi yapmış oluyor veya dalgaya mı almış oluyor kral