Neler Yeni

Aileyi Tv almaya nasıl ikna ederim?

Farway

80+ Silver

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Tv ye bir tekme at, kır. Mecburen alacaklar. Ne aileler varmış, insana çağ ötesinden kalma Tv izletiyorlar.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
Tv ye bir tekme at, kır. Mecburen alacaklar. Ne aileler varmış, insana çağ ötesinden kalma Tv izletiyorlar.
hiç çocuklara saygı kalmamış ya bide çalış al diyenler var.

Mert

80+ Silver
Hayatında para kazanmadığın belli, onu geçtim hiç para yönetimi dahi yapmamışsın belli ki.

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
yeni tv nin eskisinden artı bir yönü olmalı ve o yön üzerinden ikna etmeye çalışmalısın...mesela şuanki tv akıllı tv mi? değilse akıllı bir tv alalım kaçırdığınız dizileri haberleri hatta maçları artık ne izliyorsanız istediğiniz zaman izleyebilirsiniz diye o yolda yürüyebilirsin...

bu tv yi öneririrm..

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
24 inç IPS monitör den LCD Tv ye bakınca görüntü çamur gibi geliyor.
Aileyi nasıl ikna ederim yeni TV almaya?
Not oturma odasına kendime özel TV değil.

Alıntıyı görüntüle
İndirimlere inanan bir ailen varsa çok indirimli bir televizyon bulduğunu söyleyerek aceleye getirebilirsin şahsen biz öyle yapmıştık 4 yıl falan oldu kullanıyoruz birde O anki psikolojilerine bağlı onu yakalamak lazım

yeni tv nin eskisinden artı bir yönü olmalı ve o yön üzerinden ikna etmeye çalışmalısın...mesela şuanki tv akıllı tv mi? değilse akıllı bir tv alalım kaçırdığınız dizileri haberleri hatta maçları artık ne izliyorsanız istediğiniz zaman izleyebilirsiniz diye o yolda yürüyebilirsin...

bu tv yi öneririrm..

Akıllı tv değil saol öneri içinde.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
bir de kötü önerilere kızgın atıyor, nasıl bi şımarıklık bu dostum kendine gel :D Her şeyi ailenden bekleyeceksen çok sıkıntı var. Kendi isteklerini kendin karşılaman gerek

bir de kötü önerilere kızgın atıyor, nasıl bi şımarıklık bu dostum kendine gel :D Her şeyi ailenden bekleyeceksen çok sıkıntı var. Kendi isteklerini kendin karşılaman gerek
Kötü öneri değil dalgaya alanlara kızgın atıyorum adam gibi cevap verenlere like atıyorum.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
Kötü öneri değil dalgaya alanlara kızgın atıyorum adam gibi cevap verenlere like atıyorum.
Çalış al diyenler kötü öneri mi yapmış oluyor veya dalgaya mı almış oluyor kral

Fatih534

80+ Bronze
Evdekilere Göz Doktoruna Gittim de Gözlerin Bozulşuş Dedi de Doktor Bu TV yi Tavsiye Etti de😬

Top Bottom