Yeni tv alamadıktan sonra gelen pişmanlık hissiTv yi ilana koy onlar evde yokken sat çok iyi fiyata sattım felan de sonra yenisini al
Olay arkadaşın güzel tv de bir şeyler izleme isteği değil ki, bu herkesin hakkı ve zaten lüks değil. Dalga geçtiğimiz olay arkadaşın şımarık ve kolaya kaçan halleri. Arkadaşa bilgisayar başından iş yapıp paranı kazanabilirsin diyorum gülücük veya kızgın atıp geçiyor. Ben öğrenciyken iş yapmaktan gözüme uyku girmiyordu, bu sayede hala isteklerimi ailemden para almadan karşılayabiliyorum. Ama arkadaş isteklerini ailesine yüklemeye devam etmek istiyor, alay ettiğim ve sinirlendiğim olay da bu zaten. Kendi isteğini kendin alıcaksın bu kadar, ailesinin durumu varsa ayrıCiddimisiniz dalga geçenler, bu ülkede bir televizyon lüks olmamalı
Olay arkadaşın güzel tv de bir şeyler izleme isteği değil ki, bu herkesin hakkı ve zaten lüks değil. Dalga geçtiğimiz olay arkadaşın şımarık ve kolaya kaçan halleri. Arkadaşa bilgisayar başından iş yapıp paranı kazanabilirsin diyorum gülücük veya kızgın atıp geçiyor. Ben öğrenciyken iş yapmaktan gözüme uyku girmiyordu, bu sayede hala isteklerimi ailemden para almadan karşılayabiliyorum. Ama arkadaş isteklerini ailesine yüklemeye devam etmek istiyor, alay ettiğim ve sinirlendiğim olay da bu zaten. Kendi isteğini kendin alıcaksın bu kadar, ailesinin durumu varsa ayrı
2. el satalım de üstüne biraz daha para ekleyip yenisini alın24 inç IPS monitör den LCD Tv ye bakınca görüntü çamur gibi geliyor.
Aileyi nasıl ikna ederim yeni TV almaya?
Not oturma odasına kendime özel TV değil.
Alıntıyı görüntüle
evin maddi durumuna göre böyle şeyler yap24 inç IPS monitör den LCD Tv ye bakınca görüntü çamur gibi geliyor.
Aileyi nasıl ikna ederim yeni TV almaya?
Not oturma odasına kendime özel TV değil.
Alıntıyı görüntüle
yazık sana bilader
?yazık sana bilader
Dostum sen sıkıntılısın galiba,1 hafta önce yazdigim yorumu hala kafaya takmissin,ben sifirdan tv alan birine 32 inch tv ustu alma luks olur demiyorum senin gibi evde tv varken ailesi daha yuksek inch tv almiyor diye foruma konu acan cocuklarin istekleri luks oluyor diyorum ailenden istemek yerine kendin calisip alabilirsin diyorum ama hala benim laflarimi carpitiyorsunBir tanesi 32 inç üstü tv lüks diyordu en çok ona şaşırdım.
ne soru işareti kral sana tavsiyeler veriyorum yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum, gelip kızgın veya gülücük atıp geçiyorsun.