Neler Yeni

Aileyi Tv almaya nasıl ikna ederim?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
Olcay akbulut
Ciddimisiniz dalga geçenler, bu ülkede bir televizyon lüks olmamalı
Olay arkadaşın güzel tv de bir şeyler izleme isteği değil ki, bu herkesin hakkı ve zaten lüks değil. Dalga geçtiğimiz olay arkadaşın şımarık ve kolaya kaçan halleri. Arkadaşa bilgisayar başından iş yapıp paranı kazanabilirsin diyorum gülücük veya kızgın atıp geçiyor. Ben öğrenciyken iş yapmaktan gözüme uyku girmiyordu, bu sayede hala isteklerimi ailemden para almadan karşılayabiliyorum. Ama arkadaş isteklerini ailesine yüklemeye devam etmek istiyor, alay ettiğim ve sinirlendiğim olay da bu zaten. Kendi isteğini kendin alıcaksın bu kadar, ailesinin durumu varsa ayrı

Olay arkadaşın güzel tv de bir şeyler izleme isteği değil ki, bu herkesin hakkı ve zaten lüks değil. Dalga geçtiğimiz olay arkadaşın şımarık ve kolaya kaçan halleri. Arkadaşa bilgisayar başından iş yapıp paranı kazanabilirsin diyorum gülücük veya kızgın atıp geçiyor. Ben öğrenciyken iş yapmaktan gözüme uyku girmiyordu, bu sayede hala isteklerimi ailemden para almadan karşılayabiliyorum. Ama arkadaş isteklerini ailesine yüklemeye devam etmek istiyor, alay ettiğim ve sinirlendiğim olay da bu zaten. Kendi isteğini kendin alıcaksın bu kadar, ailesinin durumu varsa ayrı
(n)

Hasan344

80+ Gold
Geçen yıla kadar bizde de 32inc 1080p TV vardı ve hiçte rahatsız etmiyordu. Şuan bu TV benim odamda duruyor hala ara sıra bilgisayara bağlıyorum ve bana kötü gelmiyor açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazın çalışıp 2. Elden uygun bir fiyata salona TV alabilirsin bence. Yapabileceğin en mantıklı şey olur. Demekki 32inc TV ailene yetiyor.

r4NG3r

80+ Silver
Bir tanesi 32 inç üstü tv lüks diyordu en çok ona şaşırdım.
Dostum sen sıkıntılısın galiba,1 hafta önce yazdigim yorumu hala kafaya takmissin,ben sifirdan tv alan birine 32 inch tv ustu alma luks olur demiyorum senin gibi evde tv varken ailesi daha yuksek inch tv almiyor diye foruma konu acan cocuklarin istekleri luks oluyor diyorum ailenden istemek yerine kendin calisip alabilirsin diyorum ama hala benim laflarimi carpitiyorsun

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
Olcay akbulut
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,753