Arkadaşlar sizi eleştirmiyorum hepimiz eminim ki birşeyi kaliteli yapmak istiyoruz,kaliteli ürünler kullanmak istiyoruz ama şöyle düşünün ki kalitelinin de kalitelisi var. Tamam siz en iyisini istemiyorsunuzdur ama aileniz de elinde olan birşeye ihtiyaç haline gelmedikten sonra para harcamak yerine sizin için birikim yapmayı uygun görüyor olabilir. Bence biraz daha ihtiyatlı davranıp konfor alanınızın dışına çıkarak bir tık daha kalitesiz görüntüyle filmlerinizi izleyebilirsiniz ve ileride kendi maddi gücünüz olduğunda istediğiniz kaliteyi yakalayabilirsiniz,bunun için şimdilik ailenizi yıpratmak bence yanlış. Ve emin olun hayat çok acımasız,ileride aile evinizden çıkıp bir üniversitede birileriyle aynı yurtta kaldığınızda o elinizdeki 2k ekranı olan telefonlar 240p video açsın diye dua edeceğiniz günlerde olacak.
Benim 1 mahalle aşşağımda adamın birisi çocuğuma bir eşofman takımı alamadım hocası çocuğuma kızdı ben nasıl insanım diye intihar etti. Bana kardeşim gelipte abi şunu alalımmı dediğinde alamayınca içim parçalanıyor kendimi sorguluyorum,insanı esas üzen şey evladını mutlu edemediğini düşünmek. O yüzden ailenizden birşeyler isterken biraz dikkatli olun.