Neler Yeni

Aileyi Tv almaya nasıl ikna ederim?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Öğrenciyim ne çalış almasından bahsediyorsun.
ee çok mu zor çalışmak, part time işler mevcut. Evde bilgisayar varsa bilgisayardan işler yapabilirsin. Para kazanmak çok zor bir şey değil isteyen herkes kazanabilir bir miktar para :D

Farway

80+ Silver

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Dostum söylediğin şey ihtiyaç olabilecek şeyin yanından bile geçmiyor. Lütfen şu şımarıklıkları bir kenarı bırakalım, ben oturup film izleyeceğim zaman ya PC'den ya da telefondan izliyorum eminim ki sen de öylesin. Telefonunun ekranı kalitelidir PC ninde öyle ya günde 1 saat bakıp bakmadığın TV de bırak bir tık kalitesiz göstersin. He diyorsan ki biz evimizin şöminesinde ısınmak için dolar yakıyoruz o zaman uçan tekme at TV ye yanlışlıkla oldu de bitsib :)
Bende telefondan izliyorum gittim sırf onun için telefon aldım artık tv den birşeyler izleyince gözüm ağrıyor nerdeyse 2 yıldır telefondan izliyorum tv olduğu halde telefon ekranı daha kaliteli gibi geliyor birde bana şimdi kendimi yavaşça monitöre alıştırmaya çalışıyorum bakalım olacakmı sonynin 4k ekranlı telefonu varmış bulsamda alsam aslında böyle film felan izlemelik 4k yada 8k ekranlı küçük ekranlar yapsalar ne güzel olur kitap okuma cihazları gibi

Son düzenleme:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Bende telefondan izliyorum gittim sırf onun için telefon aldım artık tv den birşeyler izleyince gözüm ağrıyor nerdeyse 2 yıldır telefondan izliyorum tv olduğu halde telefon ekranı daha kaliteli gibi geliyor birde bana şimdi kendimi yavaşça monitöre alıştırmaya çalışıyorum bakalım olacakmı sonynin 4k ekranlı telefonu varmış bulsamda alsam aslında böyle film felan izlemelik 4k yada 8k ekranlı küçük ekranlar yapsalar ne güzel olur kitap okuma cihazları gibi
küçük ekranlar için 4k veya 8k gibi çözünürlüklere gerek yok ki zaten olsada farkı anlamazsınız diye düşünüyorum. Onun yerine renk doğruluğuna önem verin derim

Farway

80+ Silver
Arkadaşlar sizi eleştirmiyorum hepimiz eminim ki birşeyi kaliteli yapmak istiyoruz,kaliteli ürünler kullanmak istiyoruz ama şöyle düşünün ki kalitelinin de kalitelisi var. Tamam siz en iyisini istemiyorsunuzdur ama aileniz de elinde olan birşeye ihtiyaç haline gelmedikten sonra para harcamak yerine sizin için birikim yapmayı uygun görüyor olabilir. Bence biraz daha ihtiyatlı davranıp konfor alanınızın dışına çıkarak bir tık daha kalitesiz görüntüyle filmlerinizi izleyebilirsiniz ve ileride kendi maddi gücünüz olduğunda istediğiniz kaliteyi yakalayabilirsiniz,bunun için şimdilik ailenizi yıpratmak bence yanlış. Ve emin olun hayat çok acımasız,ileride aile evinizden çıkıp bir üniversitede birileriyle aynı yurtta kaldığınızda o elinizdeki 2k ekranı olan telefonlar 240p video açsın diye dua edeceğiniz günlerde olacak.

Benim 1 mahalle aşşağımda adamın birisi çocuğuma bir eşofman takımı alamadım hocası çocuğuma kızdı ben nasıl insanım diye intihar etti. Bana kardeşim gelipte abi şunu alalımmı dediğinde alamayınca içim parçalanıyor kendimi sorguluyorum,insanı esas üzen şey evladını mutlu edemediğini düşünmek. O yüzden ailenizden birşeyler isterken biraz dikkatli olun.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Arkadaşlar sizi eleştirmiyorum hepimiz eminim ki birşeyi kaliteli yapmak istiyoruz,kaliteli ürünler kullanmak istiyoruz ama şöyle düşünün ki kalitelinin de kalitelisi var. Tamam siz en iyisini istemiyorsunuzdur ama aileniz de elinde olan birşeye ihtiyaç haline gelmedikten sonra para harcamak yerine sizin için birikim yapmayı uygun görüyor olabilir. Bence biraz daha ihtiyatlı davranıp konfor alanınızın dışına çıkarak bir tık daha kalitesiz görüntüyle filmlerinizi izleyebilirsiniz ve ileride kendi maddi gücünüz olduğunda istediğiniz kaliteyi yakalayabilirsiniz,bunun için şimdilik ailenizi yıpratmak bence yanlış. Ve emin olun hayat çok acımasız,ileride aile evinizden çıkıp bir üniversitede birileriyle aynı yurtta kaldığınızda o elinizdeki 2k ekranı olan telefonlar 240p video açsın diye dua edeceğiniz günlerde olacak.

Benim 1 mahalle aşşağımda adamın birisi çocuğuma bir eşofman takımı alamadım hocası çocuğuma kızdı ben nasıl insanım diye intihar etti. Bana kardeşim gelipte abi şunu alalımmı dediğinde alamayınca içim parçalanıyor kendimi sorguluyorum,insanı esas üzen şey evladını mutlu edemediğini düşünmek. O yüzden ailenizden birşeyler isterken biraz dikkatli olun.
Bir şeyler yapamadığı için intihar eden insanlar beni çok üzüyor, umarım ilerde maddi durumumuz daha da iyi olur da o duyguları yaşamayız

Farway

80+ Silver
Bir şeyler yapamadığı için intihar eden insanlar beni çok üzüyor, umarım ilerde maddi durumumuz daha da iyi olur da o duyguları yaşamayız
Çabamız o yönde malesef,ben lisede sanayide çalışıp her istediğimi alırdım eheheeh kendi paramı kazanmak güzeldi vallahi kimsede sormazdı paranı ne yaptın,tek pişmanlığım çok yerdim hiç birikim yapmadım. Ama şu an kız arkadaşım soruyor işte geleceğimiz ne olacak,çocuğumuz iyi yetişirmi ileride diye insanın boğazı düğümleniyor...

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Çabamız o yönde malesef,ben lisede sanayide çalışıp her istediğimi alırdım eheheeh kendi paramı kazanmak güzeldi vallahi kimsede sormazdı paranı ne yaptın,tek pişmanlığım çok yerdim hiç birikim yapmadım. Ama şu an kız arkadaşım soruyor işte geleceğimiz ne olacak,çocuğumuz iyi yetişirmi ileride diye insanın boğazı düğümleniyor...
bende evden çalışıyorum arada iş geliyor grafik tasarım ile alakalı 1k-3.5k arası kazanıyorm aylık bende hiç birikim yapamıyorum. Para yetmediğinden değilde yönetemiyorum veya masraflar oluyor. Birikim yapmak çok önemli gerçekten. 2023te bütün borçlarım bitmiş olacak nasipse o zaman başlamak istiyorum birikim yapmaya az çok birikir elbet bir şeyler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah yardımcınız olsun bu arada

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Onur
aileni ikna etmeye çalışmadan önce şunu sorman lazım babana bizim bunu alabilecek bütçemiz var mı diye
bak kış geliyor
bot mont doğalgaz vs bir sürü ihtiyaç var

sen biraz daha sabret güzel bir işe girdiğinde en güzelini alırsın kendine

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Ciddimisiniz dalga geçenler, bu ülkede bir televizyon lüks olmamalı

Top Bottom