Neler Yeni

Airfryer Önerisi Yardım

cıstakmessi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257
selamlar bütçem 1000 2000 spora başladığım için airfrey almak istiyorum bütçe artabilir tavuk patetes falan pişirmek için önerilerinizi bekliyorum

Alma bence gereksiz bir cihaz. Evinde fırın varsa 10 kat daha iyi pişirirsin

Alma bence gereksiz bir cihaz. Evinde fırın varsa 10 kat daha iyi pişirirsin
hucam fırın varda buyük uğrasştırı o bayagı davluymbaz var şöylede var ama ugrastırıcı
1746286564021.webp

selamlar bütçem 1000 2000 spora başladığım için airfrey almak istiyorum bütçe artabilir tavuk patetes falan pişirmek için önerilerinizi bekliyorum
Aldım pişman oldum patatesi pişirmek işkence bence ya çok az pişirmek lazım biraz fazla koysan ne kadar sallarsan salla altı çok üstü az pişiyor. Veya yanıyor. Tavukda aynı biraz kalın olsun üstü yanıyor içi pişmiyor. Mini fırın çok daha işlevsel olur

Aldım pişman oldum patatesi pişirmek işkence bence ya çok az pişirmek lazım biraz fazla koysan ne kadar sallarsan salla altı çok üstü az pişiyor. Veya yanıyor. Tavukda aynı biraz kalın olsun üstü yanıyor içi pişmiyor. Mini fırın çok daha işlevsel olur
aynen öyle beni patates kızarmasından soğuttu üstler pişiyor altlar çiğ

Gereksiz cihaz hiç alıp bir kaç kullanımdan sonra yuzune bakmadım mikrodalga alin en olmadi

aynen öyle beni patates kızarmasından soğuttu üstler pişiyor altlar çiğ

Bunda yapılacak en temel şeylerden birisi patates kızartması zaten. Daha ne kaldı geriye? Boşuna gözden düşmemiş.

Biz bundan aldık , kargosu pazartesi gelecek. En çok satan airfrey ürünlerinden biri bu sanırım. Fiyatı enflasyona rağmen düştükçe düşüyor baya iyi fiyat bence. Bu ürünü daha önce 3-4 bine aldım diyenleri bile duydum.

Geri