Airfryer almak mantıklı mı?

Yasin Çınar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
518
Arkadaşlar merhaba. Bu akşam babam tutturdu yarın airfryer alıcam diye. Sizce almak mantıklı mı? Bilmediğimden bir şey de diyemedim bir de pahalı olanlarından alıcakmış herhalde para çöpe gitmesin.

bence iyi koyuyuom lol oynarken yemek oluyo

alsın babanın parası değil mi gereksiz allet değil kullanırsınız.

Kullanacaksanız almanız mantıklı olur. O makinelerin genel amacı az yağla kızartma yapmak ve kısa sürede zahmetsiz yemek pişirebilmek. Yok, ben yağ oranını takmam ve fırınla uğraşabilirim diyorsanız gereksiz para israfı. Aynı asla yemeklerini buzdolabına kaldırmayıp her akşam yemek yapan adamın dünden kalan yemeklerini ısıtmak için mikrodalga alması gibi.

Arkadaşlar merhaba. Bu akşam babam tutturdu yarın airfryer alıcam diye. Sizce almak mantıklı mı? Bilmediğimden bir şey de diyemedim bir de pahalı olanlarından alıcakmış herhalde para çöpe gitmesin.
kullanıma bağlı biz sıklıkla kullanıyorum memnunuz arada bi kullanıcaz diyosanız bence gereksiz

o cihazı almak ne kadar sağlıklı ilk bunu araştırıp alın, zamanında izlemiştim şu videoyu, alacağımdan değil merak ettiğimden.

Çok mantıklı bence mesela ben hazır patates atıyorum 19 dakika 190 derece üstüne zerdaçal 0 yağ atıyorum miss gibi oluyor. Hazır tavuk alıyorum atıyorum aşırı pratik o sırada diğer işlerimi hallediyorum

Arkadaşlar fırın ile aynı mantık sadece daha kısa sürede yapıyor rezistans var ısınıyor üstündeki fan ile de sıcak hava ile pişiriyor hem miktar olarak az yapacağın yemek için boşuna fırın çalıştırmıyorsun hem de dediğim gibi süreler kısalıyor, ben aldım Karaca Air Cook Pro gayet memnunum. Ve hiç yağ kullanmıyorum, patates, köfte vs. gibi yiyeceklere.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,161
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri