Neler Yeni

Airfryer almak mantıklı mı?

Yasin Çınar

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Bu akşam babam tutturdu yarın airfryer alıcam diye. Sizce almak mantıklı mı? Bilmediğimden bir şey de diyemedim bir de pahalı olanlarından alıcakmış herhalde para çöpe gitmesin.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,500
İsim
Emre siyah
bence iyi koyuyuom lol oynarken yemek oluyo

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
alsın babanın parası değil mi gereksiz allet değil kullanırsınız.

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Iori Yagami
Kullanacaksanız almanız mantıklı olur. O makinelerin genel amacı az yağla kızartma yapmak ve kısa sürede zahmetsiz yemek pişirebilmek. Yok, ben yağ oranını takmam ve fırınla uğraşabilirim diyorsanız gereksiz para israfı. Aynı asla yemeklerini buzdolabına kaldırmayıp her akşam yemek yapan adamın dünden kalan yemeklerini ısıtmak için mikrodalga alması gibi.

halitxct

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba. Bu akşam babam tutturdu yarın airfryer alıcam diye. Sizce almak mantıklı mı? Bilmediğimden bir şey de diyemedim bir de pahalı olanlarından alıcakmış herhalde para çöpe gitmesin.
kullanıma bağlı biz sıklıkla kullanıyorum memnunuz arada bi kullanıcaz diyosanız bence gereksiz

TahinPekmez

80+ Silver
o cihazı almak ne kadar sağlıklı ilk bunu araştırıp alın, zamanında izlemiştim şu videoyu, alacağımdan değil merak ettiğimden.

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
Çok mantıklı bence mesela ben hazır patates atıyorum 19 dakika 190 derece üstüne zerdaçal 0 yağ atıyorum miss gibi oluyor. Hazır tavuk alıyorum atıyorum aşırı pratik o sırada diğer işlerimi hallediyorum

Armi3067

80+ Bronze
Arkadaşlar fırın ile aynı mantık sadece daha kısa sürede yapıyor rezistans var ısınıyor üstündeki fan ile de sıcak hava ile pişiriyor hem miktar olarak az yapacağın yemek için boşuna fırın çalıştırmıyorsun hem de dediğim gibi süreler kısalıyor, ben aldım Karaca Air Cook Pro gayet memnunum. Ve hiç yağ kullanmıyorum, patates, köfte vs. gibi yiyeceklere.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,804
Üyeler
167,000
Son üye
Jediax
Top Bottom