jetthahhaha
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
- Bütçe
- 3500
4 kişilik aile için ideal fp önerebileceğiniz airfryer var mı bütçeyi duruma göre 5000 e çıkarabilirim
hazır patates almak gerekiyormuş donmuş olandan diğeriyle güzel olmuyor diyorlarBen hiç sevemedim bu airfryer ayrıca patatesi çok kotu yapıyor![]()
Arzum airtasty 6 litre kullanıyoruz biz, memnunuz hocam4 kişilik aile için ideal fp önerebileceğiniz airfryer var mı bütçeyi duruma göre 5000 e çıkarabilirim
6lt yeterli oluyor mu dostum boyutlarını pek çözemedim xxl diyor ama biri farklı hacim diğeri farklı hacimArzum airtasty 6 litre kullanıyoruz biz, memnunuz hocam
4 kişilik aileyiz bize fazlasıyla yetiyor hocam, yt’de inceleme videoları var bakıp fikir edinebilirsinn6lt yeterli oluyor mu dostum boyutlarını pek çözemedim xxl diyor ama biri farklı hacim diğeri farklı hacim
tamamdır teşekkürler4 kişilik aileyiz bize fazlasıyla yetiyor hocam, yt’de inceleme videoları var bakıp fikir edinebilirsinn
Aynen hazır patates güzel oluyor bende sonradan öğrendim denedimhazır patates almak gerekiyormuş donmuş olandan diğeriyle güzel olmuyor diyorlar