Neler Yeni

AirPods 3. nesil alınır mı?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Bütçe
5000
iPhone ve Apple Watch'un yanına son olarak AirPods 3. nesil düşünüyorum fakat aklıma takılan birkaç soru var. 5900TL verip ANC olmayan bir kulaklık almak mantıklı mı? Sesi kısılıp kullanılamayacak duruma gelene kadar Redmi Buds 3 Pro kullanıyordum, ucuz bir kulaklık olmasına rağmen ANC gerçekten hoşuma gitmişti. 4000TL veya daha ucuza önerebileceğiniz güzel ANC kulaklık var mıdır yoksa AirPods 3. nesil mi almalıyım?

Reves9

80+
Alınır mı alınmaz mı konusunda diğer kulaklıkları ve piyasayı bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim fakat, ANC olayı gerçekten bambaşka bir şey. AirPods Pro 2. nesil ve AirPods 2. nesil olmak üzere 2 kulaklığı da deneyimledim (pro modeli direkt kendi kullandığım, 2. nesil arkadaşımın kullandığı). Gerçekten ben olsam biraz daha verip ANC olmasını tercih ederim. Fakat şu da var, ANC yoksa kulaklıkta sesi fullediğiniz zaman da çok bir şey duyamıyorsunuz zaten.

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Xiaomi alırım keyfime bakarım

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
iPhone ve Apple Watch'un yanına son olarak AirPods 3. nesil düşünüyorum fakat aklıma takılan birkaç soru var. 5900TL verip ANC olmayan bir kulaklık almak mantıklı mı? Sesi kısılıp kullanılamayacak duruma gelene kadar Redmi Buds 3 Pro kullanıyordum, ucuz bir kulaklık olmasına rağmen ANC gerçekten hoşuma gitmişti. 4000TL veya daha ucuza önerebileceğiniz güzel ANC kulaklık var mıdır yoksa AirPods 3. nesil mi almalıyım?
Amerikadayım. 70 dolara soundcoure 4nc modelini aldım. 1 haftadır kullanıyorum ve gerçekten muhteşem. İş yerinde dinlediğimiz speaker vardı. Müzik çalarken kulaklığın anc'sini açıp kulağımı speakera tuttum. O kadar az ses duydum ki gerçekten ANC beklentimin üstünde çalışıyor. Tavsiye ederim. TR'de almak istiyordum zaten burada nasip oldu. Bayağı memnunum. Tek firmanın kölesi olmaya lüzum yok. Ben airpodsları da denedim arkadaşın..benim kullandığım daha iyi ve konforlu.

Reves9

80+
Amerikadayım. 70 dolara soundcoure 4nc modelini aldım. 1 haftadır kullanıyorum ve gerçekten muhteşem. İş yerinde dinlediğimiz speaker vardı. Müzik çalarken kulaklığın anc'sini açıp kulağımı speakera tuttum. O kadar az ses duydum ki gerçekten ANC beklentimin üstünde çalışıyor. Tavsiye ederim. TR'de almak istiyordum zaten burada nasip oldu. Bayağı memnunum. Tek firmanın kölesi olmaya lüzum yok. Ben airpodsları da denedim arkadaşın..benim kullandığım daha iyi ve konforlu.
Hocam siz hangi AirPods modelini hangi cihazdan denediniz? Çünkü dediğiniz modeli deneyimleme şansım oldu ve AirPodsdan daha iyi denilebilecek bir cihaz değil.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğiniz modeli kullanan bir arkadaşım önermişti fakat markayı fazla bilmediğim için pek yanaşmamıştım. Aklımda bir yandan da Beats Studio Buds modeli var fakat dediğiniz modeli araştıracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi alırım keyfime bakarım
Hem Redmi Buds hem de Redmi Buds 3 Pro modellerini kullandım. Redmi Buds ucuz olduğu için pek bir beklentim yoktu zaten o sebepten üzerinde durmuyorum fakat Redmi Buds 3 Pro hayal kırıklığıydı. 1.5 sene içinde sağ kulaklık tamamen ses vermemeye, sol kulaklık ise sanki sesi %20'ye almışım gibi ses vermeye başladı. Ayrıca kutusunun şarjı aşırı derecede hızlı bitiyordu. Bahsettiğim sorunların hepsi kulaklığı alan 2 arkadaşımda da yaşandı. Hem kulaklık hem de telefon konusunda Xiaomi'den memnun kalmadım, pişman etti diyebilirim.

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Batın Köse
Kesinlikle pro alman lazım 3.nesil kullandım aman aman bir şey değil ama pro gayet iyi.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Anker soundcore 4 nc modelini AirPods 3 ile kullanıyorum. Airpods silikonsuz olduğu için çok ses alıyor. Metrodayken kulaklıktan gelen ses o kadar az ki neredeyse hiçbir şey duymuyorum . Ankerde ancyi açtığın zaman ortamdan bir anda soyutlanıyorsun. Baslar airpodstan daha iyi. Mikrofon kalitesi ise daha kötü. Ancak bu berbat demek değil. Dışarıda rutin cadde gürültüsünde ses karşıya iyi gidiyor ama halk otobüsünde bir de motorun oradaysan, sesin karşıya iyi gitmiyor. Şarj açısından anker daha iyi. Bağlantıda airpods nadiren de olsa sağ kulaklığın bağlanmadığı oluyor ama ankerde hiç yaşamadım.
Ankeri aynı anda iki cihaza bağlayabiliyorsun. Ama ekosistem ürünleri arasında ( iphone ve ipad arasında vs.) AirPods kadar hızlı geçiş olmuyor. Yine de bağlantı da çok yavaş değil. Anker android cihazlarla daha iyi çalışıyor.
Sonuç olarak bu fiyat aralığında tercih edilir.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Anker soundcore 4 nc modelini AirPods 3 ile kullanıyorum. Airpods silikonsuz olduğu için çok ses alıyor. Metrodayken kulaklıktan gelen ses o kadar az ki neredeyse hiçbir şey duymuyorum . Ankerde ancyi açtığın zaman ortamdan bir anda soyutlanıyorsun. Baslar airpodstan daha iyi. Mikrofon kalitesi ise daha kötü. Ancak bu berbat demek değil. Dışarıda rutin cadde gürültüsünde ses karşıya iyi gidiyor ama halk otobüsünde bir de motorun oradaysan, sesin karşıya iyi gitmiyor. Şarj açısından anker daha iyi. Bağlantıda airpods nadiren de olsa sağ kulaklığın bağlanmadığı oluyor ama ankerde hiç yaşamadım.
Ankeri aynı anda iki cihaza bağlayabiliyorsun. Ama ekosistem ürünleri arasında ( iphone ve ipad arasında vs.) AirPods kadar hızlı geçiş olmuyor. Yine de bağlantı da çok yavaş değil. Anker android cihazlarla daha iyi çalışıyor.
Sonuç olarak bu fiyat aralığında tercih edilir.
Anker alacağım. Öneriler için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,358
Üyeler
161,987
Son üye
YouSuffer
Top Bottom