Öneri Airpods 4 ANC vs Airpods Pro 2

Zechion

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,695
Merhabalar bu iki kulaklıktan birisini alacağım. Airpods 4 ANC almayı düşünüyordum en başta fakat silikonsuz olmaısndan dolayı dışarı ses verme sorunları falan çok yaşar mıyım onda emin olamadım. Airpods Pro'nun silikonları rahatsız ediyor mu? Bunları bilgilendirebilecek birisi var mı? Arada yaklaşık 3 binlik bir fiyat farkı var 2 bin verip pro modeli almaya değer mi?

Son düzenleme:
Dostum, 4 anc modeli bende var fakat kulağımı ağrıtıyor ve gecikmesi yüksek.

Dostum, 4 anc modeli bende var fakat kulağımı ağrıtıyor ve gecikmesi yüksek.
Hocam silikonlu kulaklıklar da kulağımda acıtma yapıyor. O yüzden silikonsuza biraz daha yatkınım. Fakat bu da ağrı yapıyorsa biraz sorun. Gecikmesi çok sorun değil müzik dinleyicisiyim. Dışarı ses verme vb. yapıyor mu? Genel olarak kütüphane, yurt odası gibi yerlerde kullanacağım.

Hocam silikonlu kulaklıklar da kulağımda acıtma yapıyor. O yüzden silikonsuza biraz daha yatkınım. Fakat bu da ağrı yapıyorsa biraz sorun. Gecikmesi çok sorun değil müzik dinleyicisiyim. Dışarı ses verme vb. yapıyor mu? Genel olarak kütüphane, yurt odası gibi yerlerde kullanacağım.
Hocam ses seviysinde istediğin kadar oynama yap müziklerde cızırtı vb. bir olay yapmıyor.Ses seviyesini son ayara kadar açtığında evet biraz dışarıya ses veriyo fakat bunu kulağımın üzerinde değilde zemine koyarak denemiştim, kulağına takınca dışarıya ses vereceğini zannetmiyorum.Gürültü engelleme özelliği güzel çalışıyor.

Geri