bu ülkede hiçbirşey kolay kolay indirime girmiyor apple indirim yapacağını hiç sanmam alacaksanız yılbaşından önce alın fiyatlar artacak.Dostlar selam , airpods pro2 alıcam fakat indirime girer mi diye beklesem mi bilemedim. 5400 gibi bir fiyatı var. Sizce almalı mıyım beklemeli miyim ?
Kasım ayında 4700tl'ye kadar geriledi. Keşke alsaydınız.Dostlar selam , airpods pro2 alıcam fakat indirime girer mi diye beklesem mi bilemedim. 5400 gibi bir fiyatı var. Sizce almalı mıyım beklemeli miyim ?
ne gerek var 5-6 bin vermeye bizim mahalle esnafı 100 liraya tws satıyo alim sana 3-5 deneDostlar selam , airpods pro2 alıcam fakat indirime girer mi diye beklesem mi bilemedim. 5400 gibi bir fiyatı var. Sizce almalı mıyım beklemeli miyim ?
Hocam kaçırdım valla hic sormayınKasım ayında 4700tl'ye kadar geriledi. Keşke alsaydınız.
Teşekkürler değerli yorumun içinbu ülkede hiçbirşey kolay kolay indirime girmiyor apple indirim yapacağını hiç sanmam alacaksanız yılbaşından önce alın fiyatlar artacak.
Yani fiyatı yükselmez diyorum. Belki aralık ayında 4999tl falan olabilir. Hergün bakmanız lazım.Suan alıp almamak hakkındaki düşünceleriniz nedir hocam peki ?