AirPods Pro 1.Nesil Orijinallik Teyit Etme

Elmeryy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
949
beyler 2k ya yakın param var kulaklık almak istiyorum (klavyeden vazgeçtim :D) marka takıntılı popüler kültür kölesi olduğum için ya airpods almak istyorum ya da çakma airpods :D
güvendiğim bir arkadaşıma kuzeni almanyada yaşıyor airpods pro hediye etmiş sadece kulaklık kutu fatura yok şu an seri numarasına baktım 2022 de alınmış bu ağustosun 26sına kadarda garantili gösteriyor seri numarasıyla kulaklığın ve kutunun üzerindeki seri numaralar uyuşuyor kalitesi çok iyi hala çakma diyemiyorum arkadaşında iphonesi olmadığı için çoğu özelliği kullanamıyor ve satmak istiyoru bu paralara bana verir daha önce konuşmuştuk
kulaklığı bende denedim ses kalitesi iyi duruyor uzamsal sesi daha önce deneyimlemesemde kulaklıkta uzamsal sesin çalıştığını söyleyebilirim (ses 4 bir tarafınızı sarıyor)
fakat gürültü engelleme konusunda biraz kafam karıştı gürültü engellemesi beni çok tatmin etmedi sesleri tamamen kesmiyor şeffaf moduda anlayamadım bunun normali bu mudur kafam çok karıştı
ayrıca cihazın net ve kesin bir şekilde orijinal olduğunu anlamanın bir yolu var mı

Geri