Airpods pro orjinalmi?

baran'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
528
Arkadaşlar selam bugün uzak bir arkadaşım yurt dışından airpods getirdiğni söyledi ve bende aldım ilk başta iyi görünüyordu ama sonra youtubeden izlediğim videolara dayanarak replika olduğunu farkettim ama emin değilim çünkü seri kodu falan orjinal kulaklıkla uyuşuyor size sorum şudur ki ben bu cihazın tamamen orjinal yada replika olduğunu nasıl anlarım.

Arkadaşlar selam bugün uzak bir arkadaşım yurt dışından airpods getirdiğni söyledi ve bende aldım ilk başta iyi görünüyordu ama sonra youtubeden izlediğim videolara dayanarak replika olduğunu farkettim ama emin değilim çünkü seri kodu falan orjinal kulaklıkla uyuşuyor size sorum şudur ki ben bu cihazın tamamen orjinal yada replika olduğunu nasıl anlarım.
At seri noyu

Kutu? Fatura?

H7CHP7EL1059
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutu vae fatura yok
Seri no'ya göre garanti bitmiş ama orijinal gibi duruyor. Sıfır kutuda geldiyse çakmadır.

Kutusunun dokusundan, yansımasından, baskısından bile anlaşılır aslında.
Kutu kaliteli sert ama kutunun içinden çıkan diğer parçalar kalitesiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seri no'ya göre garanti bitmiş ama orijinal gibi duruyor. Sıfır kutuda geldiyse çakmadır.
Desene orucu açamadan bozduk yedik kazığı🥲

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,146
Üyeler
187,289
Son üye
onurcv05
Geri