Airsoft Mermi Düz Gitmiyor

Hipermario

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
356
Elimde Ekol P92B tabanca var normalde tabanca hakimiyetim iyidir tecrübem var ama attığım bilyeler arpacığın sağ üstüne doğru gidiyor rüzgar olmamasına rağmen.

Namluda bir şey vardır veya yada doğru hava basamıyordur

Namluya gözle baktığımda temizdi ancak diğer tabancalar gibi sökemiyorum namluyu. 3 kere tüp değiştirdim aynı hala
Yağlanıyormu bilmiyorum ama gerçek silahta namluya yağlı fırçayla zımpara misali sertçe sürtüyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimde Ekol P92B tabanca var normalde tabanca hakimiyetim iyidir tecrübem var ama attığım bilyeler arpacığın sağ üstüne doğru gidiyor rüzgar olmamasına rağmen.
Evde kartona deneyebilirmisin sabitleyerek veya suntaya belkide senin zannettiğin gibi değildir

Yağlanıyormu bilmiyorum ama gerçek silahta namluya yağlı fırçayla zımpara misali sertçe sürtüyordum
Airsoft hakkında çok bilgi sahibi değilim ama bunlarda namlu malzemesi ne bilmiyorum çizer mi?

Evde kartona deneyebilirmisin sabitleyerek veya suntaya belkide senin zannettiğin gibi değildir
Evde denemeye korkuyorum açıkcası dışarda strafora denedim sol alta attığım bilyeler sağ üste gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,008
Üyeler
187,133
Son üye
Ewnhell
Geri