Yani fritoz bakicam.Biri az yağ kullanırken birine bolca yağ koyman gerekiyor.
Ama bu pazarlama stratejisi diyebilirim çünkü fritozlerde aslında çok yağ harcatmaz.
Sen yağ eklersin defalarca kullanabilirsin. Rengi koyulaşmaya başlayınca yeni yağ doldurursun.
Normalde tencereye bu kadar yağ koysan yine pişirirsin ama bu yağı sürekli bir kaba bosalt muhafaza et gibi işlerle uğraştırmaz. Tabi tencereye göre yağı daha hızlı kızdırıyor oda zamandan kazandırır.
Doğrusu airyfer kullanma şansım olmadı. Ne kadar güzel kızartıyor e kadar alıştığımız lezzeti verebiliyor bilmiyorum.Yani fritoz bakicam.
İşte bilmediğimden öneride istedim.Doğrusu airyfer kullanma şansım olmadı. Ne kadar güzel kızartıyor e kadar alıştığımız lezzeti verebiliyor bilmiyorum.
Ama ben alacak olsam hangisi uygun ve kaliteliyse onu seçerdim. Bilmediğim cihaz bile olsa denemekten zarar gelmez.
2si aynı anlama mi geliyor? Bana az yağ la yemek patates kızartması yapan şeyden lazım
Bütçede sıkıntı yok ama çokta pahalı olmasın.
Uzun ömürlü olsun.
Hocam ben hep baktım bir türlü cevap alamadım sırf bu yüzden almaktan vazgeçtim. Pilav yapılıyor mu. Yağ kullanmıyorum zaten ama pirinç pilavı yapılıyor mukullanıyorum öneririm.Kumtel Fastfryer XL HAF-01 Airfryer 5.5 lt Yağsız Fritöz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kumtel Fastfryer XL HAF-01 Airfryer 5.5 lt Yağsız Fritöz fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Kumtel Fastfryer XL HAF-01 Airfryer 5.5 lt Yağsız Fritöz özelliklerini incele, 1.839,74 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hiç denemedim.Hocam ben hep baktım bir türlü cevap alamadım sırf bu yüzden almaktan vazgeçtim. Pilav yapılıyor mu. Yağ kullanmıyorum zaten ama pirinç pilavı yapılıyor mu
Hocam ben hep baktım bir türlü cevap alamadım sırf bu yüzden almaktan vazgeçtim. Pilav yapılıyor mu. Yağ kullanmıyorum zaten ama pirinç pilavı yapılıyor mu
Bakicam hocam daha iyi bi önerin var mı? Kumtel biraz malzeme kalitesinden kisiyorda.kullanıyorum öneririm.Kumtel Fastfryer XL HAF-01 Airfryer 5.5 lt Yağsız Fritöz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kumtel Fastfryer XL HAF-01 Airfryer 5.5 lt Yağsız Fritöz fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Kumtel Fastfryer XL HAF-01 Airfryer 5.5 lt Yağsız Fritöz özelliklerini incele, 1.839,74 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tefal veya xiaomi önerebilirimBakicam hocam daha iyi bi önerin var mı? Kumtel biraz malzeme kalitesinden kisiyorda.