Talha-
80+
Dahası
Agalar Kasım ayında aj 159 apex almıştım. Fakat bana aj 179 apex yollanmıştı. Sorunsuz ve beğenerek kullanıyordum taki 3 hafta kadar önce bozulana kadar. Mouse sağlam ama dock bozuldu. Sadece kablo ve bluetooth ile kullanabiliyorum. 2 hafta kadar önce aj 159 pro sipariş verdim ama gelen ürün bozuktu. 2.4 ghz çalışmıyordu. 15 20 saniye sonra kopuyordu. Bende ürünü iade ettim.
Neyse para iadesi gelecek. Ürünü 1600 TL ye almıştım. Bu siparişi alırken Kredi ödülü geldi oradan bana gelen kredi ile birlikte şuan hesapta 1200 TL de kredi var. Satışa çıksa 400 TL ye gelecek ama Ürün alınır mı yine sorun çıkarır mı bilmiyorum. O yüzden Kasım ayından beri kullanıp sorun yaşamayan, Sorun yaşayanlar nasıl sorun yaşadı, almalı mıyım yardımcı olabilir mi ?
Neyse para iadesi gelecek. Ürünü 1600 TL ye almıştım. Bu siparişi alırken Kredi ödülü geldi oradan bana gelen kredi ile birlikte şuan hesapta 1200 TL de kredi var. Satışa çıksa 400 TL ye gelecek ama Ürün alınır mı yine sorun çıkarır mı bilmiyorum. O yüzden Kasım ayından beri kullanıp sorun yaşamayan, Sorun yaşayanlar nasıl sorun yaşadı, almalı mıyım yardımcı olabilir mi ?