Arkadaşlar wraith den bakıyorum da 3 çeşit var bunların farklarını açıklayacak biri var mı ? Hangisi daha iyi olur birde apexe ?
Bana da gerekiyor arkadaşın izniyle. ++++
x ray pad obsidian alın hocam wraithten yağ gibi dotArkadaşlar wraith den bakıyorum da 3 çeşit var bunların farklarını açıklayacak biri var mı ? Hangisi daha iyi olur birde apexe ?
X-Raypad Obsidian - X-Raypad Obsidian Air Mouse Mor (Bu ikisi arasındaki farkı da açıklayabilirseniz sevinirim)
ESPTiger Yanzi PTFE
ESPTiger ICE V2
sanirim obsidian olan speed, air olan ise daha çok control odaklıArkadaşlar wraith den bakıyorum da 3 çeşit var bunların farklarını açıklayacak biri var mı ? Hangisi daha iyi olur birde apexe ?
X-Raypad Obsidian - X-Raypad Obsidian Air Mouse Mor
Dot hocam bu attıklarım ztn ama farklarını ve hangisi daha iyi olur onu bilmiyorumdot skatezlerden al
Ben kırmızı aldım biraz fazla kaygan geldi. beyaz sanırım biraz daha kontrol. Her türlü stocktan daha iyidir. ikisinden de alabilirsin bence.Dot hocam bu attıklarım ztn ama farklarını ve hangisi daha iyi olur onu bilmiyorum
konudan bağımsız fps oyunları oynuyor musunuz ve hafif olması iyi mi yoksa dezavantaj mıArkadaşlar wraith den bakıyorum da 3 çeşit var bunların farklarını açıklayacak biri var mı ? Hangisi daha iyi olur birde apexe ?
X-Raypad Obsidian - X-Raypad Obsidian Air Mouse Mor (Bu ikisi arasındaki farkı da açıklayabilirseniz sevinirim)
ESPTiger Yanzi PTFE
ESPTiger ICE V2
Berbat ötesi değiştirdim maouse fena kayıyor slwlslwHocam kendi skatezleri kötü mü?
biraz az takmışsın hocam aopjdsnmpjsdadsöBu tarz skatez bakabilirsin Temu’dan almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Berbat ötesi değiştirdim maouse fena kayıyor slwlslw
Kutu içerisinden çıkıyor muydu yedek?Bu tarz skatez bakabilirsin Temu’dan almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Berbat ötesi değiştirdim maouse fena kayıyor slwlslw
Yedek kendi üstünde ki skatez’den var sanırımKutu içerisinden çıkıyor muydu yedek?
Mecbur takmalısın hocam sadece 1 adet fazla diğerleri deliklere denk gelecek şekilde taktım söktüğünüz zaman anlarsınızbiraz az takmışsın hocam aopjdsnmpjsdadsö