Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,319
instagramda çıktı tıkladım 103tl vergi felan dahil 730tl ama 1 saat sayıyor sanırım 1 saatlik bir indirim. alsam 1.5k gibi kapalı kutu olarak satabilir miyim?
Yerinde olsam 3-4 farklı hesaptan alır burada satarım çünkü gidiyorinstagramda çıktı tıkladım 103tl vergi felan dahil 730tl ama 1 saat sayıyor sanırım 1 saatlik bir indirim. alsam 1.5k gibi kapalı kutu olarak satabilir miyim?
Alıntıyı görüntüle
hocam o kadar param yokta bunun acelesi var mı acaba hemen almammı lazım yoksa 1 saat gibi bir süre var mı yokmu nerden görebilirimYerinde olsam 3-4 farklı hesaptan alır burada satarım çünkü gidiyor
Şuan aktif olarak sorunu yok alınıyor ama ilerde stoktan kalkarmi veya kampanya bitermi garantisini verememhocam o kadar param yokta bunun acelesi var mı acaba hemen almammı lazım yoksa 1 saat gibi bir süre var mı yokmu nerden görebilirim
hocam bu özel atkinlik indirimi nedir ve ne zaman biter veya ne zaman biteceğini nasıl görürüm?Alınır bedava. 1.5k ya gitmez ama 1200 e fslan gider.
hocam indirimin süresini nasıl görebilirim bir bilginiz varmı, yarın sabah almayı düşünüyorum.bir benim karşıma çıkmıyor şu reklam![]()
uphocam bu özel atkinlik indirimi nedir ve ne zaman biter veya ne zaman biteceğini nasıl görürüm?
eğer acelesi yoksa yarın sabah sipariş edebilirim.
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet sınırlı süreymiş, ne zaman bitebileceğini öğrensem rahat olacakta![]()
hocam indirimin süresini nasıl görebilirim bir bilginiz varmı, yarın sabah almayı düşünüyorum.
hocam kupon süresine baktım telefondan göremedim tarif edermisiniz tam neresi3 gün olması lazım kupon süresi telefondan gözüküyor
hayırlı olsun hocamÇektim hemen eyw
Sağolun hocamhocam kupon süresine baktım telefondan göremedim tarif edermisiniz tam neresi
hayırlı olsun hocam
hocam aktif kuponları nerede görüyoruz biliyomusunuz.Sağolun hocam
O sepet kısmında tıkla mouse a bu sepete ekleme yerı vesaire var ya ondan gözüküyor olması gerekiyorhocam kupon süresine baktım telefondan göremedim tarif edermisiniz tam neresi
hayırlı olsun hocam