AJ159 pro alabilirmiyim?

O sepet kısmında tıkla mouse a bu sepete ekleme yerı vesaire var ya ondan gözüküyor olması gerekiyor
Hocam çark çevirdim ama o etki etmedi yeni kullanıcı indirimi etki etti ve sanırım 2 gün gibi bir sürem var doğru değil mi

Ekler

• Screenshot_2025-02-07-15-47-05-210_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2025-02-07-15-47-05-210_com.einnovation.temu.jpg
    732 KB · Hit: 38
reis alacaksan yaz özelden instada reklamı atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o fiyata gitmez ki tüm ülke senin gibi 700 küsüre alabiliyo senden niye daha pahalıya alsınlar. ben mouseum olmasına rağmen aldım
hocam satılması çok mu zor? aksi takdirde almayacağım bazıları sarı siteden 1.5k ya ilan atıyor kapalı kutu onun için sordum

hocam satılması çok mu zor? aksi takdirde almayacağım bazıları sarı siteden 1.5k ya ilan atıyor kapalı kutu onun için sordum
herkes alabilliyo dediğim gibi 700 kendileri almayıp senden niye alsınlar. stok bitmişti yine stok açtılar biteceği de yok satarım diye alma ama kullanmaya alınır

Herkese denk gelmiyor
rekllam karşınıza çıkmayabilir ama atartız reklama tıkladıktan sonra herkese indirim veriyo

herkes alabilliyo dediğim gibi 700 kendileri almayıp senden niye alsınlar. stok bitmişti yine stok açtılar biteceği de yok satarım diye alma ama kullanmaya alınır

rekllam karşınıza çıkmayabilir ama atartız reklama tıkladıktan sonra herkese indirim veriyo
hocam hali hazırda performax xotran kullanıyorum aslında alabilirim :D 8k hz wireless olarak kullana biliyormuyum birde hiç bakmadım sensörü iyi mi?, sarjı rahatlık felan bakmadım hiç.

Geri