QCerberusQ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 794
Hiç bilmiyorum hocam 700 küsure geldi aldımhocam aktif kuponları nerede görüyoruz biliyomusunuz.
Hiç bilmiyorum hocam 700 küsure geldi aldımhocam aktif kuponları nerede görüyoruz biliyomusunuz.
Hocam çark çevirdim ama o etki etmedi yeni kullanıcı indirimi etki etti ve sanırım 2 gün gibi bir sürem var doğru değil miO sepet kısmında tıkla mouse a bu sepete ekleme yerı vesaire var ya ondan gözüküyor olması gerekiyor
Aynen 2gün 23 saat gösteriyorHocam çark çevirdim ama o etki etmedi yeni kullanıcı indirimi etki etti ve sanırım 2 gün gibi bir sürem var doğru değil mi
tamamdır hocam alsam peki 1.5 gibi bir fiyata kapalı kutu olarak satmak mantıklımıAynen 2gün 23 saat gösteriyor
Kullan bence ya ihtiyacın varsa satarsında forumdan kimseye bence satamazsıntamamdır hocam alsam peki 1.5 gibi bir fiyata kapalı kutu olarak satmak mantıklımı
hocam sahibindene 1.5k koyarım 1 2 hafta da satılmaz ise kullanırımKullan bence ya ihtiyacın varsa satarsında forumdan kimseye bence satamazsın
reis alacaksan yaz özelden instada reklamı atayımbir benim karşıma çıkmıyor şu reklam![]()
o fiyata gitmez ki tüm ülke senin gibi 700 küsüre alabiliyo senden niye daha pahalıya alsınlar. ben mouseum olmasına rağmen aldımhocam sahibindene 1.5k koyarım 1 2 hafta da satılmaz ise kullanırım
hocam satılması çok mu zor? aksi takdirde almayacağım bazıları sarı siteden 1.5k ya ilan atıyor kapalı kutu onun için sordumreis alacaksan yaz özelden instada reklamı atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o fiyata gitmez ki tüm ülke senin gibi 700 küsüre alabiliyo senden niye daha pahalıya alsınlar. ben mouseum olmasına rağmen aldım
hocam sahibindene 1.5k koyarım 1 2 hafta da satılmaz ise kullanırım
Herkese denk gelmiyorreis alacaksan yaz özelden instada reklamı atayım
o fiyata gitmez ki tüm ülke senin gibi 700 küsüre alabiliyo senden niye daha pahalıya alsınlar. ben mouseum olmasına rağmen aldım
herkes alabilliyo dediğim gibi 700 kendileri almayıp senden niye alsınlar. stok bitmişti yine stok açtılar biteceği de yok satarım diye alma ama kullanmaya alınırhocam satılması çok mu zor? aksi takdirde almayacağım bazıları sarı siteden 1.5k ya ilan atıyor kapalı kutu onun için sordum
rekllam karşınıza çıkmayabilir ama atartız reklama tıkladıktan sonra herkese indirim veriyoHerkese denk gelmiyor
hocam hali hazırda performax xotran kullanıyorum aslında alabilirimherkes alabilliyo dediğim gibi 700 kendileri almayıp senden niye alsınlar. stok bitmişti yine stok açtılar biteceği de yok satarım diye alma ama kullanmaya alınır
rekllam karşınıza çıkmayabilir ama atartız reklama tıkladıktan sonra herkese indirim veriyo
Nası bi kadar ucuz?instagramda çıktı tıkladım 103tl vergi felan dahil 730tl ama 1 saat sayıyor sanırım 1 saatlik bir indirim. alsam 1.5k gibi kapalı kutu olarak satabilir miyim?
Alıntıyı görüntüle
1500e gitmez 1300e falan olur ancainstagramda çıktı tıkladım 103tl vergi felan dahil 730tl ama 1 saat sayıyor sanırım 1 saatlik bir indirim. alsam 1.5k gibi kapalı kutu olarak satabilir miyim?
Alıntıyı görüntüle