Neler Yeni

Ajazz 159 Apex 2.4 ghz problemi

kirlioglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cihan KIRLIOĞLU
Arkadaşlar Slayer 4 14700HX, RTX 4070 laptop kullanıcısıyım. Yakın zamanda kapalı kutu Ajazz 159 Apex aldım. Sürücülerini kurup güncelledim. İlk aldığımda anlamadığım şekilde farenin altında 2.4G tuşuna bastığımda fare kullanılamadı. Farenin uygulamasına girdiğimde, eğer fare BT kısmında ise uygulama açılıyor. Farenin modunu 2.4g'ye çektiğim zaman ise uygulama bir anda kapanıp Search Device seçeneği çıkıyor. İlk aldığımda driverı kurduğumda bir 2.4e çektim. Sonrasında 8000Hz'ye ayarladım. Sonrasında kendi kendine 2.4G kapanmış mı Ne olmuş? Anlamadım. Bir daha da 2.4'e ayarlayıp kullanamadım. BT de kullanıyorum maalesef. Bugün pc yi açtığımda driverlar kurulu olmadan 2.4ghz çalıştı ve 10 dakika kullanmama müsade etti. 8khz den önce 125khz ye sonra 500khz ye alırken bir anda koptu. Firmware güncellemesi gözüküyor uygulamadan fakat basınca yukarda yeşil bir uyarı alıyorum. Fare mi sıkıntılı? Dungle mi sıkıntılı? Yoksa benim yeni laptop mu sorunlu çözemedim. Modemdeki 2.4 ghzyi kapattım, olmadı geri açtım. Farklı bir laptoba taktım ondada 2.4 ghz başladı sonra yine durdu mouse, bt ye almak zorunda kaldım (Denediğim laptop 2.0 usb). İade edemem sahibindenden sıfır kapalı kutu aldım.

Top Bottom