ChristianSerratos
80+ Silver
@Sadece Ölüler Görür 2'inci proyu alayım mı yoksa apexi bekleyimmi
Proya ekstra indirim vermiyorsa. Apex veya 159P bekle %20 kuponun yoksa onu istersin.@Sadece Ölüler Görür 2'inci proyu alayım mı yoksa apexi bekleyimmi
Aynen bro adam daha eline geçmeden satılık ilan vermişAlanların büyük çoğunluğu al-sat yaparım kafasıyla alıyor ama fena elinizde patlar demedi demeyin 2-3 gündür tüm memleket bu ucuz mouselardan alıyor 2-3 haftaya tüm sarı site mouse ilanı dolacak.
Geçen 530 liraya satılan apex den sonra bir daha aynı fiyatlara düştü mü? bilginiz var mı?Proya ekstra indirim vermiyorsa. Apex veya 159P bekle %20 kuponun yoksa onu istersin.
En azından ben alt-sat için değil fazla aldığım için satacağım Pro'yu .Aynen bro adam daha eline geçmeden satılık ilan vermiş
Yok düşmedi.Geçen 530 liraya satılan apex den sonra bir daha aynı fiyatlara düştü mü? bilginiz var mı?
3 defa felan denk geldim. İade ürünler olabilirdi.Geçen 530 liraya satılan apex den sonra bir daha aynı fiyatlara düştü mü? bilginiz var mı?
1'er tane düştü büyük ihtimal iade ürünüydü evet.3 defa felan denk geldim. İade ürünler olabilirdi.
Dileneyim bariProya ekstra indirim vermiyorsa. Apex veya 159P bekle %20 kuponun yoksa onu istersin.
İade ürünü olamaz iptal ürünüdür o. Satışa çıktığında alıp 1 gün sonra iptal etmişlerdir.3 defa felan denk geldim. İade ürünler olabilirdi.