Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ajazz 159 mc (3388) 245 tl (yeniden stoklarda)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,407
İsim
Diyarhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ferhat Karakoç
aj159 pro 8k aldım teslimat sürecinde gümrükten geçmedi model o'yu iade ettim eski faremle idare ediyorum, 179p 199max görüyoruz şimdi de bu ne arkadaş 3 ürünü de stoğa koyamıyor musunuz. çok fark var mı 159 ile aralarında iade edebilirim beklemeye değerse.
Neden gümrükten geçmedi hocam? Ne kadara aldınız da geçmedi gümrükten.

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed
nasıl bişey bu kaliteli mi acabaa

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,208
İsim
Yağız Berk Özel
Turuncuyu kaçırıp pembeyi almıştım, düşüyorsa yine takip edip diğer renklerini kovalıyım geleni de satarım diye düşündüm ama hiç düşmediyse bu saatten sonra da düşmez.
Ben de beyazı kaçırıp mavi aldım :D keşke 2 tane alsaymışım.

DinoDido

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Dinçer uğur
Arkadaşlar ben şimdi 2 tane ajazz 159p aldım birini her türlü satıcam ikincisini kullanayım mı rival 3 den geçmeye değer mi yoksa onuda mı satayım

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Arkadaşlar ben şimdi 2 tane ajazz 159p aldım birini her türlü satıcam ikincisini kullanayım mı rival 3 den geçmeye değer mi yoksa onuda mı satayım
Eline geçince ikisinide dene hangisi hoşuna gidiyorsa onu sec.Ben çokta deli gibi FPS oyunu oynamadigim için ve kablo bana yük olduğu için ajazzi kullanicam.Bende normalde ss prime var.Suanda ss primei satiyorum ajazz aj159pro gelince onu kullanacagim.Baya bı FPS oyunu oynayan biriysen bence rivaldan devam et.Sonucta wireless rahatsız olabilirsin belki azda olsa gecikme olur bence

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Furkan balcı
Eline geçince ikisinide dene hangisi hoşuna gidiyorsa onu sec.Ben çokta deli gibi FPS oyunu oynamadigim için ve kablo bana yük olduğu için ajazzi kullanicam.Bende normalde ss prime var.Suanda ss primei satiyorum ajazz aj159pro gelince onu kullanacagim.Baya bı FPS oyunu oynayan biriysen bence rivaldan devam et.Sonucta wireless rahatsız olabilirsin belki azda olsa gecikme olur bence
witelesslardaki gecikme yok artık 2015te falan kaldı

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,208
İsim
Yağız Berk Özel
Gümrüğün sağı solu belli olmuyor, başkasınınki geçer seninkine 2 adet diye ticari gözüyle bakar geçirmezler yaşanmadık şeyler değil o riske girmeye değmez.
Şu gümrüğün saçma sapan işlerini bir türlü anlamadım bunu niye kurallarına göre yapmıyorlar ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
ahmet muhsin
merhaba bu mininmum sepet tutarını skipleyebileceğimiz bir yol var mı

DinoDido

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Dinçer uğur
Doğru diyorsun bi denemek lazım şimdi ben bu ürünun kutusunu açinca değeri düşer mi diye düşundüm kafamda da ondan sormuştum

Top Bottom