❌İndirim Bitti! Ajazz 159 mc (3388) 245 tl (yeniden stoklarda)

aj159 pro 8k aldım teslimat sürecinde gümrükten geçmedi model o'yu iade ettim eski faremle idare ediyorum, 179p 199max görüyoruz şimdi de bu ne arkadaş 3 ürünü de stoğa koyamıyor musunuz. çok fark var mı 159 ile aralarında iade edebilirim beklemeye değerse.
Neden gümrükten geçmedi hocam? Ne kadara aldınız da geçmedi gümrükten.

Turuncuyu kaçırıp pembeyi almıştım, düşüyorsa yine takip edip diğer renklerini kovalıyım geleni de satarım diye düşündüm ama hiç düşmediyse bu saatten sonra da düşmez.
Ben de beyazı kaçırıp mavi aldım :D keşke 2 tane alsaymışım.

Arkadaşlar ben şimdi 2 tane ajazz 159p aldım birini her türlü satıcam ikincisini kullanayım mı rival 3 den geçmeye değer mi yoksa onuda mı satayım

Arkadaşlar ben şimdi 2 tane ajazz 159p aldım birini her türlü satıcam ikincisini kullanayım mı rival 3 den geçmeye değer mi yoksa onuda mı satayım
Eline geçince ikisinide dene hangisi hoşuna gidiyorsa onu sec.Ben çokta deli gibi FPS oyunu oynamadigim için ve kablo bana yük olduğu için ajazzi kullanicam.Bende normalde ss prime var.Suanda ss primei satiyorum ajazz aj159pro gelince onu kullanacagim.Baya bı FPS oyunu oynayan biriysen bence rivaldan devam et.Sonucta wireless rahatsız olabilirsin belki azda olsa gecikme olur bence

Eline geçince ikisinide dene hangisi hoşuna gidiyorsa onu sec.Ben çokta deli gibi FPS oyunu oynamadigim için ve kablo bana yük olduğu için ajazzi kullanicam.Bende normalde ss prime var.Suanda ss primei satiyorum ajazz aj159pro gelince onu kullanacagim.Baya bı FPS oyunu oynayan biriysen bence rivaldan devam et.Sonucta wireless rahatsız olabilirsin belki azda olsa gecikme olur bence
witelesslardaki gecikme yok artık 2015te falan kaldı

Gümrüğün sağı solu belli olmuyor, başkasınınki geçer seninkine 2 adet diye ticari gözüyle bakar geçirmezler yaşanmadık şeyler değil o riske girmeye değmez.
Şu gümrüğün saçma sapan işlerini bir türlü anlamadım bunu niye kurallarına göre yapmıyorlar ki?

Doğru diyorsun bi denemek lazım şimdi ben bu ürünun kutusunu açinca değeri düşer mi diye düşundüm kafamda da ondan sormuştum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,070
Üyeler
184,725
Son üye
Angeloo
Geri