Neler Yeni

Ucuz Kablosuz mouse (Ajazz 159 pro) 439 TL+vergi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,718
İsim
Hacı

Satriani

80+ Bronze
837,79 TL görünüyor ya, konudaki fiyat iyiymiş ama herhalde indirim bitti.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
Draq123
Özelliklerine bakarsak pek mızrak gibi değil ya. TR de 3300 den başlıyor sanırım 8K hz mouse
[/QUOTE
3300 den başlamıyor 2350 ye var
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://share.temu.com/6plSuLxUOjA
Arkadaşlar ilk alımda bir indirim yaptı. Normal fiyatı 900 civarında iken 400 e kadar indirdi. Yanına da ihtiyacım olanları ekledim. Sizce bu fiyata nasıl ?
Vergiyle kaç oluyor

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
Draq123
Link atar mısın aklımızda olsun

Bu ajazzdan çok daha iyi mouse 36 gram mcu nordic dış kaplamasıda daha iyidir büyük ihtimal swar 70 kodu ile 2350 felan stok daha yeni bitmiş

penthaL

80+

Bu ajazzdan çok daha iyi mouse 36 gram mcu nordic dış kaplamasıda daha iyidir büyük ihtimal swar 70 kodu ile 2350 felan stok daha yeni bitmiş
İkisinin de malzeme kalitesi aynı, polibütilen tereftalat. Nordic ile royuan arasında da öyle aşırı bir fark yok. Royuan 8k hz'yi dahi rahatlıkla destekleyen bir MCU, eksiği veya dezavantajı yok. AJ159 Pro'nun switchlerinde de çift tıklama dahil hiçbir kronik problem yok. Huano switch kullanıyor. Ayrıca AJ159 Pro'nun özellikle bataryası ve bazı özellikleri çok daha iyi. Sırf 20 gram hafif diye neredeyse 4 kat fazla para mı verilir? Troll müsün anlamadım.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
Draq123
İkisinin de malzeme kalitesi aynı, polibütilen tereftalat. Nordic ile royuan arasında da öyle aşırı bir fark yok. Royuan 8k hz'yi dahi rahatlıkla destekleyen bir MCU, eksiği veya dezavantajı yok. AJ159 Pro'nun switchlerinde de çift tıklama dahil hiçbir kronik problem yok. Huano switch kullanıyor. Ayrıca AJ159 Pro'nun özellikle bataryası ve bazı özellikleri çok daha iyi. Sırf 20 gram hafif diye neredeyse 4 kat fazla para mı verilir? Troll müsün anlamadım.
asıl sen tröl yapıyorsun gece gece, ben nerde yazmışım 4 katı para verilir diye göstersene. omran optik switch ile mekanik switchi bir tutan, royuan mcu öven, birisiye tartışmam ben iyi akşamlar

mouse uzun süre kullanmış gibi kronik sorunu yok demende çok mantıklı

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Mehmetcan İvrendi
Yeni üyelik açar isen mesajlar kısmında indirim diye geliyor oradan şecmen ve bu ürünü bulman gerek. Beyaz olan 8k alıcılısı bitmiş ama siyahı hala duruyor.
Hocam ben o kadar aradım bulamadım fareyi hayır filtreleyemiyorsunda bende bir klavye seçtim 378TL oldu alsam mı kararsızım sizce değer mi?

Screenshot_20241101-003942.png

penthaL

80+
asıl sen tröl yapıyorsun gece gece, ben nerde yazmışım 4 katı para verilir diye göstersene. omran optik switch ile mekanik switchi bir tutan, royuan mcu öven, birisiye tartışmam ben iyi akşamlar

mouse uzun süre kullanmış gibi kronik sorunu yok demende çok mantıklı
"Kronik sorun olmaz." muhabbetini huano switch üzerinden konuşarak söyledim. Huano switchlerde çift tıklama sorunu bile olmuyor çünkü. Royuan MCU ile Nordic MCU arasındaki 3 tane farkı say desem sayamazsın ne anlatıyorsun? Gidip 650 TL'ye AJ159 Pro varken millete 2400 liralık VXE MAD R öneriyor. Stok yenilendiğinde 3000 TL olur zaten onun fiyatı. Fiyat farkı bu kadar fazlayken sen Huano ile Omron switchleri arasındaki ufak tefek farkları öne sürüp bir şey savunduğunu zannediyorsun. Yazık

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
Draq123
"Kronik sorun olmaz." muhabbetini huano switch üzerinden konuşarak söyledim. Huano switchlerde çift tıklama sorunu bile olmuyor çünkü. Royuan MCU ile Nordic MCU arasındaki 3 tane farkı say desem sayamazsın ne anlatıyorsun? Gidip 650 TL'ye AJ159 Pro varken millete 2400 liralık VXE MAD R öneriyor. Stok yenilendiğinde 3000 TL olur zaten onun fiyatı. Fiyat farkı bu kadar fazlayken sen Huano ile Omron switchleri arasındaki ufak tefek farkları öne sürüp bir şey savunduğunu zannediyorsun. Yazık
demeyecektimde kardeşim kafanmı iyi şu saatlerde cevap versene. ben bile ajazz aldım hala ne anlatıyon vxe öneriyormuşum güya ben, adam demiş 3300 den başlıyor 8khz bende hayır 2300 e var dedim örnek atsana dedi attım sana noldu durup duruken

nordic kalitesi bilen bilir aradaki 3 farkı sayamam doğrudur bunları bilcek kadar boş zamanım olmadı

vxe d, ajazz 159prodan çok daha iyi mouse gelip burda aksini savunmasan sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Muhammed Taha TÜZ
Hocam ben o kadar aradım bulamadım fareyi hayır filtreleyemiyorsunda bende bir klavye seçtim 378TL oldu alsam mı kararsızım sizce değer mi?

Alıntıyı görüntüle
Alınabilir ama almadiysan fareyi bulmayı dene bir arkadaş daha almış

Kesinlikle al.Fiyat çok iyi diyor herkes ben beyazın sonuncusunu aldım bakalım nasıl gelecek

Top Bottom