Bedi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
Hangi linkleri hocam klavye ihtiyacım var atabilir misin
Hangi linkleri hocam klavye ihtiyacım var atabilir misin
Reis bundan stoğa düşerse haber et de bi ondan bir tane Aj099 veya Aj159 Mc alırım oh.
Bugün bi stok düşmüştü turuncu renkten çektimde çok dayanmıyor iptal olanlar düşüyor stoğa sık sık kontrol et.Reis bundan stoğa düşerse haber et de bi ondan bir tane Aj099 veya Aj159 Mc alırım oh.
Kafayı yersin ya şu minimum 670₺ işine sokayım kartta da para yok onun iadesi de 2 güne anca geliyor kafayı yememek elde değil alcak arkadaş alabilir var 200e stokta.proyu iade edip ona 850tl vermek komik olmuş
099 olan mı stoktaKafayı yersin ya şu minimum 670₺ işine sokayım kartta da para yok onun iadesi de 2 güne anca geliyor kafayı yememek elde değil alcak arkadaş alabilir var 200e stokta.
Kötü yorumu yok 5 incelemesi mevcut ve 5 yıldız iptal etme boşa
Bu ürünü almıştım ama kimisi iptal etmiş MCU farklı demişler iptal edip başkamı almalıyım
Aj159pro 8K
teslimat sürecinde daha Türkiye'ye gelmedi anlamında yazdım.Neden gümrükten geçmedi hocam? Ne kadara aldınız da geçmedi gümrükten.
mcu olayı benim de kafamı kurcalıyor iptal edebilirim hala, satıcı ürün speclerinde yazandan başka mcu olduğunu söylemiş.
Bu ürünü almıştım ama kimisi iptal etmiş MCU farklı demişler iptal edip başkamı almalıyım
Aj159pro 8K
Emektar rival 110 um var amazondan akko 5075B almıştım bu mouse iyi olduğu için aldım ama farklı yorumlar kafa karıştırıyor bende deteslimat sürecinde daha Türkiye'ye gelmedi anlamında yazdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemci olayı benim de kafamı kurcalıyor iptal edebilirim hala, satıcı ürün speclerinde yazandan başka işlemci olduğunu söylemiş.