Devam etsen bence sorun olmaz.
Elimdekini satsam kaça gider sizce veya satmalıyımAjazz daha iyi ama elinde varsa ve aman aman rekabetçi oynamıyosan bence yükseltmenin anlamı yok paran çoksa bilemem tabii
110 gramlık mousu kimse o fiyata almazElimdekini satsam kaça gider sizce veya satmalıyım
Ajazz ı 750 li liraya reklamla temudan alırsam elimdekini de 1500-2000 bine satarsam diye düşünüyorum
Çok alıcısı olacağını sanmıyorum çok rog takıntılıysa 1000 e alır gibi geliyorElimdekini satsam kaça gider sizce veya satmalıyım
Ajazz ı 750 li liraya reklamla temudan alırsam elimdekini de 1500-2000 bine satarsam diye düşünüyorum
Çok mouse bilgim yok ama zamanında peynir ekmek gibi satmıştı ajazz misali110 gramlık mousu kimse o fiyata almaz
Nasip belli olmuyor şansımı deneyeceğim satılmazsa yine benimdirÇok alıcısı olacağını sanmıyorum çok rog takıntılıysa 1000 e alır gibi geliyor
Bana çıkıyor da alamıyorum yeni cihazla da girsem reklama da denk gelsem olmuyorAjaz159 pro da indirim kalktı galiba hiç çıkmıyor fix 1050 civarı fiyatı vergisiz hali
Bende yeni hesapla denedim olmadıÇok mouse bilgim yok ama zamanında peynir ekmek gibi satmıştı ajazz misali
Ajazz a geçsem çok fark yaşar mıyım bu mouse elime iyi oturuyor ajazz a oranla nasıldır boyutları
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasip belli olmuyor şansımı deneyeceğim satılmazsa yine benimdir
Bana çıkıyor da alamıyorum yeni cihazla da girsem reklama da denk gelsem olmuyor
Eloshape diye bi site var oraya bakÇok mouse bilgim yok ama zamanında peynir ekmek gibi satmıştı ajazz misali
Ajazz a geçsem çok fark yaşar mıyım bu mouse elime iyi oturuyor ajazz a oranla nasıldır boyutları
Nasip belli olmuyor şansımı deneyeceğim satılmazsa yine benimdir
Bana çıkıyor da alamıyorum yeni cihazla da girsem reklama da denk gelsem olmuyor
Yaptınızmı acaba çünkü ben vergiyle beraber 733 liraya aldım bugünEvet olmuyor ve anlamadım neden olmadığını çözemiyorumda