Neler Yeni

AJazz 159Pro ➕ Aula F75 Alınır mı???

goku010203

80+ Bronze
Sa Temuda gezerken yine platform teşviği şeyi geldi ama bana 500TL değil 327TL geldi ve Yanına Aula F75 ekleyince Toplam 1081TL oluyor ve %20 kupon varmış onu uygularsam -216TL oluyor ve fiyat 865TL'ye düşüyor +%60 vergi ekleyince + 519TL vergi ekleniyor ve fiyat Toplam 1384TL yapıyor sizce Bu fiyata değer mi???

-veya aklımda şöyle bir şey var şimdi forumda gördüğüm kadarıyla 500TL platform teşviği indirimi varmış galiba diyomki Apex stok bekleyeyim ve apex stoğa grince ailemden birinin telefon numarası ile hesap açıp 500TL platform teşvigi ile Apex 35TL ye sepete atayım sonra Aula F75 sepete ekleyeyim 590TL'de o 2'si toplam 625TL yapıyor sonra %20 kupon ile 500TL'ye düşüreyim sonra forumda gördüğüm taktik'deki gibi fiyatı 670TL yapmak için bir ürün alayım %60 vergi ile toplam 902TL falan yapıyor sonra sepet onaylanınca taktikteki gibi minimum tutara ulasması için eklediğim ürünü iade edeyim gelmeden -170 yapıyor yani vergi iade etmiyorlar diye biliyom neyse toplam bu Sayede 732TL'ye hem Apex mousu hemde Aula F75 Alayım diyom

-Sizce hangisini yapmalıyım

Not: eğer 2'ci yöntemde dediğim gibi 500TL platform tesviği yoksa yani tesfik fiyatı değisiyorsa ürüne göre o zaman bu fiyata alamam ama yinede 1000TL altına almış olurum sizce?
Uygulama teşviği nedir? Nasıl oluyor?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Mehmetcan İvrendi
Uygulama teşviği nedir? Nasıl oluyor?
Genelde telefon numarası ile ilk kez hesap açanlara 1-2 gün içinde Promosyonlar kısmına "Ekstra İndirim" isimli bir promosyon geliyor ve seçtiğin 1 ürüne indirim yapıyor iyi yanı şuki diğer Saçma promosyonları gibi zaten indirimli ürünü indirim yapmış gibi göstermiyor. indirimli ürüne deindirim yapıyor mesela Aula F75 -575TL' ya onu 300TL'ye kadar hatta belki 250TL'ye kadar indiriyor ve en iyi diğer yanı sepette değil üründe indirim yapıyor bu sayede Vergi 575TL'ue göre değil indirim yaptığı fiyat kaçsa ona göre okuyor mesela 300TL yaptı diyelim %60=180TL vergi çıkıyor bu sayede vergi dahil 480TL oluyor ve müşteri temsilcisi'nden indirim vs. İsteyince 110TL kredi hediye ediyor bu sayede 370TL'ye geliyor

-ama nedense Artık o indirimi kullanmak istediğim zaman bana sundukları ürünlerin en başında Aula varken artık yok nede bilmiyorum biraz şans işi aetık önceden baktığın ürünleri öneriyordu

goku010203

80+ Bronze
Genelde telefon numarası ile ilk kez hesap açanlara 1-2 gün içinde Promosyonlar kısmına "Ekstra İndirim" isimli bir promosyon geliyor ve seçtiğin 1 ürüne indirim yapıyor iyi yanı şuki diğer Saçma promosyonları gibi zaten indirimli ürünü indirim yapmış gibi göstermiyor. indirimli ürüne deindirim yapıyor mesela Aula F75 -575TL' ya onu 300TL'ye kadar hatta belki 250TL'ye kadar indiriyor ve en iyi diğer yanı sepette değil üründe indirim yapıyor bu sayede Vergi 575TL'ue göre değil indirim yaptığı fiyat kaçsa ona göre okuyor mesela 300TL yaptı diyelim %60=180TL vergi çıkıyor bu sayede vergi dahil 480TL oluyor ve müşteri temsilcisi'nden indirim vs. İsteyince 110TL kredi hediye ediyor bu sayede 370TL'ye geliyor

-ama nedense Artık o indirimi kullanmak istediğim zaman bana sundukları ürünlerin en başında Aula varken artık yok nede bilmiyorum biraz şans işi aetık önceden baktığın ürünleri öneriyordu
Sadece telefon numarası mı geçerli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Platform teşviği tutar bazında değil % bazında geliyor. Apex e ve F75 e gelmesi zor gibi. Apex e gelse apex 300tl olur ona göre hareket et. İndirimlerin iyi zaten gidip kredi iade veya bakiyesi toplamaya çalışabilirsin.
Toplamaya çalışmak? O nasıl oluyor?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Mehmetcan İvrendi
Platform teşviği tutar bazında değil % bazında geliyor. Apex e ve F75 e gelmesi zor gibi. Apex e gelse apex 300tl olur ona göre hareket et. İndirimlerin iyi zaten gidip kredi iade veya bakiyesi toplamaya çalışabilirsin.
Apex kalmadı ki hocam kalktı nasıl apex'e gelcek?

Aula F75'de muhtemelen en çok seçilenler arasında olduğu için artık onu seçim kısmında göstermiyorlar

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,296
İsim
Diyarhan
Apex kalmadı ki hocam kalktı nasıl apex'e gelcek?

Aula F75'de muhtemelen en çok seçilenler arasında olduğu için artık onu seçim kısmında göstermiyorlar
2 kasımda yazmıştım o zaman vardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
UĞUR
159 pro ben beğenmedim isteyen varsa satabilirim küçük

bi arkadas vardı kol kası filan yaparsın razer ile dıyodu 159 pro küçük mouse hafif tamam özellikleri bol tamam ama rahat degıl bayanlar için uygun zaten büyük olan ele oturan mouseları ajazz da baya pahalı ellerinde kalanı okuttular temuda

Son düzenleme:

zygomatic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut atay
159 pro ben beğenmedim isteyen varsa satabilirim küçük

bi arkadas vardı kol kası filan yaparsın razer ile dıyodu 159 pro küçük mouse hafif tamam özellikleri bol tamam ama rahat degıl bayanlar için uygun zaten büyük olan ele oturan mouseları ajazz da baya pahalı ellerinde kalanı okuttular temuda
Ne kadara satacaksiniz ben bu mousenin stoklara girmesini bekliyorum

zygomatic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut atay
Bilmiyorum satıcı sizsiniz fiyatı beğenirsem talip olabilirim diye soruyorum

Top Bottom