Neler Yeni

Yardım Ajazz 179 apex 371 TL ama Türkiye gönderim yok.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
eyyüb
Ali express tek bu renk bu fiyata ama malasef ülke gönderim yok Ajazz çoğu ürünü aynı tr yollamıyor niyese.
Ülke olarak şansız siz galiba bedava resmen.
Çok derine indim bak bak sonuç bu.

Screenshot_2024-11-15-15-15-46-830_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
eyyüb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
murat
turuncu olan 180 + vergi

Ekler

• Screenshot_20241115_152644_AliExpress.jpg
    Screenshot_20241115_152644_AliExpress.jpg
    678.9 KB · Hit: 30

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ali express tek bu renk bu fiyata ama malasef ülke gönderim yok Ajazz çoğu ürünü aynı tr yollamıyor niyese.
Ülke olarak şansız siz galiba bedava resmen.
Çok derine indim bak bak sonuç bu.

Alıntıyı görüntüle
Abjajabsbsksksnsn

Hocam Malesef adamlar haklı bence bende olsam bende TR'ye yollamazdım emin olun o ürünü bu fiyatlara alan insanlar çoğu müsteri hizmetlerine falan yazıp ürün bozuk bilmem ne diye yalan atıp para iadesi dilencek çünkü utanmaları yok malesef ve zaten çoğu al satçı belesçiler Ali express'in bize sattığı bu dönemde temu tr pazarında bir şekilde devam etmeye çalışıyor ama ona rağmen iyi niyetlerini suistimal ediyorlar zamanında Amazon'nun'da iade hakkındaki iyi niyetini suistimal etmişlerdi

Yani bende olsam bende uraşamam böyle bir ülkeyle

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
eyyüb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abjajabsbsksksnsn

Hocam Malesef adamlar haklı bence bende olsam bende TR'ye yollamazdım emin olun o ürünü bu fiyatlara alan insanlar çoğu müsteri hizmetlerine falan yazıp ürün bozuk bilmem ne diye yalan atıp para iadesi dilencek çünkü utanmaları yok malesef ve zaten çoğu al satçı belesçiler Ali express'in bize sattığı bu dönemde temu tr pazarında bir şekilde devam etmeye çalışıyor ama ona rağmen iyi niyetlerini suistimal ediyorlar zamanında Amazon'nun'da iade hakkındaki iyi niyetini suistimal etmişlerdi

Yani bende olsam bende uraşamam böyle bir ülkeyle
Mantiken haklılar bu gidişte herşeyden elini cekicekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam buna neden konu açtınız insanın kalbine iniyor ilk okuduğunda :) Daha fazla mesaj yazmayın da boşu boşuna yukarlarda kalmasın. mouseyi alamıyorsunuz kısaca. Gerek yok mesaja :) :)
Onlar üzülüyor ben dağa çok üzülüyorum.

Top Bottom