mrselcuk81
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
Ajazz a159 pro veya apex değil düz sahibinden de 700 tl ye anlaştık alınır mı valorant falan oynuyorum çok yüksek bi beklentim yok
Param güvende ile alırıyorum bi sıkıntısı varsa iade edeimyani adamlar da o fiyatlara aldı bence bozuktur
Al al çok iyi fiyat gelince iyice kurcalaAjazz a159 pro veya apex değil düz sahibinden de 700 tl ye anlaştık alınır mı valorant falan oynuyorum çok yüksek bi beklentim yok
al gitsin ozaman 700 tl iyi fiyat bir sıkıntısı olmadığına kesin emin ol daParam güvende ile alırıyorum bi sıkıntısı varsa iade edeim
Tamamdır hocam saolun teşekkürleral gitsin ozaman 700 tl iyi fiyat bir sıkıntısı olmadığına kesin emin ol da
Gelsin bakarım heryerine zaten param güvende iadesi kolay oluyorAl al çok iyi fiyat gelince iyice kurcala
alın hocamAjazz a159 pro veya apex değil düz sahibinden de 700 tl ye anlaştık alınır mı valorant falan oynuyorum çok yüksek bi beklentim yok
a159mc versiyonu ne oluyor hocam farklı mı o mouseTamamdır hocam saolun teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gelsin bakarım heryerine zaten param güvende iadesi kolay oluyor
300 e aldılar kankayani adamlar da o fiyatlara aldı bence bozuktur
Adam napsın geliş fiyatına mı versin şu kafadan çıkın kaça aldıysa aldı 700'e öyle mouse mu var300 e aldılar kanka
pro falan bak bence 850 ye apex aldı millet
az daha üstüne apex var sarı sitede ya dostum159mc modelidir o 700 iyi yine 400'e filan alınmıştı 1200'e sattım ben
Adam napsın geliş fiyatına mı versin şu kafadan çıkın kaça aldıysa aldı 700'e öyle mouse mu var
Az üstüne derken apexler 1300 civarın'dan başlıyor 700 nerede 1300 neredeaz daha üstüne apex var sarı sitede ya dostum
satıcıyı bulduk beyler