qartN
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
kaç gün iade garantisi varamazon paranı iade edecek
kaç gün iade garantisi varamazon paranı iade edecek
2 yıl amazon garantili hocam para iadesi yapıyorlar işte. Bazen para istemeden sıfır ürün falan gönderebiliyorlar.hocam bunda garanti felan yok dimi bozulursa ne yapıcaz
2 yıl garanti nerede yazıyor göremedimde hocam2 yıl amazon garantili hocam para iadesi yapıyorlar işte. Bazen para istemeden sıfır ürün falan gönderebiliyorlar.
hocam bir önce ki modeli aj199 kullandım. gecikme falan kesinlikle yoktu. Müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz. bende valorant için alacağım yayın açmaya başlayacağım 1 hafta sonra2 yıl garanti nerede yazıyor göremedimde hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde fps oyunlarında gecikme gibi bir sıkıntısı olurmu
Darmoshark N3 aldım iade de edemem artık geçtiaj199 dan sonra yeni model olarak çıktı sanırım. 200 saat kullanım sunuyor. 59 gram ben bir tane çekeceğim
alınırCs go için alınır mı? Faceit oynuyorum.
özellikler falan aynı pek pişmanlık yaşacağınızı düşünmüyıorumDarmoshark N3 aldım iade de edemem artık geçti
double click ve post travel var ama pişmanda değilim çok ucuz bir mouse zatenalınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
özellikler falan aynı pek pişmanlık yaşacağınızı düşünmüyıorum
post travel ne?double click ve post travel var ama pişmanda değilim çok ucuz bir mouse zaten![]()
yani videolarda aynı büyüklükte gözüküyor. Neyi daha iyi yazarsanız daha iyi olurDELUX M800 PRO alırım daha iyi. Ve bu baya büyük aj199 a göre.
Nasıl aynı boyut?yani videolarda aynı büyüklükte gözüküyor. Neyi daha iyi yazarsanız daha iyi olur