Neler Yeni

Yardım AJAZZ AJ139 PRO X SUPERLIGHT ALINIR MI

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
HyperX Pulsefire Haste ve Ajazz AJ139 Pro arasındayım. 1.5k civarına geliyor delikli tasarım beni korkutuyor. Hem deliksiz hem de kablosuz olması açısından Ajazz'a o kadar para verilir mi?

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne yaptın kanka hangisini aldın
Ajazz aldım. Şarj olmama gibi bir sorunum vardı satıcı ile görüştüm paranın %60'ını iade etti. Daha sonra şarj problemi çözüldü fare şarj olmaya başladı. Şubatın başından beridir kullanıyorum bir sorunum yok güzel fare. Youtube kanalıma da attım videosunu.

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Asaf Fiso
kanka tam olarak nasıl bir problem çıkarıyordu ? kimisi şöyle böyle yapınca şarj oluyor diyordu kimisi de bende hiçbir türlü şarj olmadı diyor , bir de sende nasıl kendiliğinden düzeldi driver güncellemesi falan mı yaptın

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
kanka tam olarak nasıl bir problem çıkarıyordu ? kimisi şöyle böyle yapınca şarj oluyor diyordu kimisi de bende hiçbir türlü şarj olmadı diyor , bir de sende nasıl kendiliğinden düzeldi driver güncellemesi falan mı yaptın
Güncelleme yapmadım sadece yazılımını indirdim. Şarj olmuyordu şarja takınca yeşil yanıp sönüyordu kalıyordu öyle. DPI ışığı kapanınca geri açıyorum ara sıra 5 10 dk sonra ara sıra 1 saat sonra bakıyorum kırmızı yanmaya başlamış şarj oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konusu açılmışken şarjı bitmeye başlamış şu an kırmızı yanıp sönüyor şarj kablosunu taktım uzun bir süre yeşil yandı söndü ama şarj olmuyor. Uygulamaya bakıyorum %100 gösteriyor Şarj olmaya başlayınca tekrardan yazarım.

Ekler

• 1709566397106.png
    1709566397106.png
    455.6 KB · Hit: 31
  • 1709566474700.png
    1709566474700.png
    461.4 KB · Hit: 32
Son düzenleme:

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Asaf Fiso
Güncelleme yapmadım sadece yazılımını indirdim. Şarj olmuyordu şarja takınca yeşil yanıp sönüyordu kalıyordu öyle. DPI ışığı kapanınca geri açıyorum ara sıra 5 10 dk sonra ara sıra 1 saat sonra bakıyorum kırmızı yanmaya başlamış şarj oluyor.

Konusu açılmışken şarjı bitmeye başlamış şu an kırmızı yanıp sönüyor şarj kablosunu taktım uzun bir süre yeşil yandı söndü ama şarj olmuyor. Uygulamaya bakıyorum %100 gösteriyor Şarj olmaya başlayınca tekrardan yazarım.
anladım kankam uğraşılcak iş değilmiş teşekkürler

sayende kafamdaki seçeneklerden biri gitti az da olsa rahatladım sayende teşekkürler tekrardan

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
anladım kankam uğraşılcak iş değilmiş teşekkürler

sayende kafamdaki seçeneklerden biri gitti az da olsa rahatladım sayende teşekkürler tekrardan
Üreticiye sordum 2 parti üretilmiş ilk partide IC çipi sıkıntılıymış 2. partide düzeltilmiş. Alıp da sorun yaşamayanlar da var alıp sorun yaşayanlar da.

Top Bottom