Neler Yeni

Yardım Ajazz aj159 apex kopma sorunu

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan
Biz beklemiyoruz mouse bozuldu diye konu acanlar bekliyor bozulsa umrumda olmaz cöpe sallarim para mi la 700tl
sana demiyorum ki niye üstüne alındın sen :D alamayıp kötüleyenlere ve alıpta 4 5 bin tl lik mouse kalitesi bekleyenlere söylüyorum bende öylesine aldım ztn işime gelmezse kardeşe veririm tekini diğerini de satar geçerim :D merak ettim de aldım millet çok konu açı diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

usta bende zenith pro var zaten çok kafama takmıyorum dock hoşuma gitti onu bile tek kullansam yeter 850 TL gibi çerez paraya bu beleş resmen
yani hacı saçma sapan şeylere bahane bulan arkadaşlara diyorum kompa sorunu için bir şey diyemem o kumara girerek aldınız/aldık ztn :D bende sorun yok şuanlık ilk geldiğinde şarjını fulledım kaldırdım bugün de bir deneyeyim dedim sktatez etiketlerini söktüm denedim ama rog keris ile arasında fark hissedemedim kablo dışında

Spectre_zz

80+ Bronze
sana demiyorum ki niye üstüne alındın sen :D alamayıp kötüleyenlere ve alıpta 4 5 bin tl lik mouse kalitesi bekleyenlere söylüyorum bende öylesine aldım ztn işime gelmezse kardeşe veririm tekini diğerini de satar geçerim :D merak ettim de aldım millet çok konu açı diye

yani hacı saçma sapan şeylere bahane bulan arkadaşlara diyorum kompa sorunu için bir şey diyemem o kumara girerek aldınız/aldık ztn :D bende sorun yok şuanlık ilk geldiğinde şarjını fulledım kaldırdım bugün de bir deneyeyim dedim sktatez etiketlerini söktüm denedim ama rog keris ile arasında fark hissedemedim kablo dışında
Iyi yaptin kral

Benim kardesim vefasiz oldugu icin adama para tomari atsam umrunda olmaz tam ergen

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan

Aquamen

80+ Bronze
Evet sorun klavye maouse kulaklık çakışıyor
Bı ben çakmıyom
Not aula kullanırken yoktu a820maxa geçtim başladı