Ekstra indirim + %20 indirim.proyu vergisiz nasıl 350ye alıyorsunuz?
Benim bulduğum kuponla Pro 200 TL civarı daha ucuz.tamam hıssedemezsın ama senın buldugun kuponu herkes bulamıyor ve apex daha ucuza gelıyordu
Ekstra indirim + %20 indirim.proyu vergisiz nasıl 350ye alıyorsunuz?
Benim bulduğum kuponla Pro 200 TL civarı daha ucuz.tamam hıssedemezsın ama senın buldugun kuponu herkes bulamıyor ve apex daha ucuza gelıyordu
apex 750 800 gelıyorduEkstra indirim + %20 indirim.
Benim bulduğum kuponla Pro 200 TL civarı daha ucuz.
Pro da vergiler dahil 550-600 TL civarına geliyordu.apex 750 800 gelıyordu
hayır apex deki daha ıyı 750 ıps 50 g hızlanma yapıyor ama yınede herkes sızın gıbı kupon bulamıyor anlamıyorsunuzPro da vergiler dahil 590-600 TL civarına geliyordu.
Ayrıca ChatGPT, Pro'daki sensörün FPS oyunları için daha iyi olduğunu söylüyor.
Alıntıyı görüntüle
Pro'da da 750 IPS ve 50g ivme mevcut. Herkes kupon bulamayabilir, ben alınabilen minimum fiyattan bahsediyorum. Niye agresifleştin ki?hayır apex deki daha ıyı 750 ıps 50 g hızlanma yapıyor ama yınede herkes sızın gıbı kupon bulamıyor anlamıyorsunuz
ekstra indirim nedir nasıl uygulayabilirim yardımcı olur musunuz?Ekstra indirim + %20 indirim.
Benim bulduğum kuponla Pro 200 TL civarı daha ucuz.
3395 650 ıps 50 g hızlanma sunuyorPro'da da 750 IPS ve 50g ivme mevcut. Herkes kupon bulamayabilir, ben alınabilen minimum fiyattan bahsediyorum. Niye agresifleştin ki?
Evet şimdi gördüm 650 IPS imiş ama yine çok farkeden bir şey yok.3395 650 ıps 50 g hızlanma sunuyor
Her hesaba verilmez, tamamen şans işi. Mesajlar sekmesine gelir eğer temu hesabınıza gelirse.ekstra indirim nedir nasıl uygulayabilirim yardımcı olur musunuz?
yınede herkes sızın gıbı oyle ucuzlatcak kupon vermıyor vermedıgınde apex daha ucuza gelıyorduEvet şimdi gördüm 650 IPS imiş ama yine çok farkeden bir şey yok.
Alıntıyı görüntüle
bu bilgi doğru değil 3395 26k dpı 3950 42k dpı chatgptdeki her bilgi doğru değildir chatgpt gibi yapayzekalar birşeyi bilmediği zaman bilmiyorum demezler biliyor gibi yapıp böyle saçma ve gerçek dışı sonuçlar üretirlerPro da vergiler dahil 550-600 TL civarına geliyordu.
Ayrıca ChatGPT, Pro'daki sensörün FPS oyunları için daha iyi olduğunu söylüyor.
Alıntıyı görüntüle
Onu zaten ben de belirtiyorum dostum gereksiz çaba içine girmene gerek yok.yınede herkes sızın gıbı oyle ucuzlatcak kupon vermıyor vermedıgınde apex daha ucuza gelıyordu
Bende apexi vergisiz 337tlye aldım ?Pro'yu vergisiz 350 TL'ye alabiliyorken sırf şu ekran için verilmez o para demek istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukarıda dediğim gibi.
42K dpi kullanacaksan helal olsun, kullan. Ama sensörler hakkında yaptığı yorum tamamen geçerli.bu bilgi doğru değil 3395 26k dpı 3950 42k dpı chatgptdeki her bilgi doğru değildir chatgpt gibi yapayzekalar birşeyi bilmediği zaman bilmiyorum demezler biliyor gibi yapıp böyle saçma ve gerçek dışı sonuçlar üretirler