Neler Yeni

Yardım Ajazz aj159 apex nasıl gif eklenir

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Ben DPI ile alakalı bir eleştiride mi bulundum neden kendi kendine triplere girdin ki? Ayrıca tüm profesyonel camia 400-800 DPI kullanırken senin bunu yollaman ironik.
o adamlar yıllardır çok düşük dpi alıştıkları için yüksek dpiya geçmiyor. eskiden bu kadar iyi sensörler yoktu

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Erdem çay
Pro alıp apex alamayan insan yorumu
Bir yanlışı düzeltmek istiyorum.

Hem apex hem pro kullanıyorum apex Pro’dan kutu içeriğiyle ve fiyatıyla öne geçiyor fakat pro daha kaliteli hissi uyandırdı bende. Pro ile daha iyi oynadığımı farkettim

Şunu da söyleyeyim bu fiyatlarda benzer yada daha üst fiyata fury level z1 var ve dock yok yani ekranı küçük vs demek için aynı yada benzer fiyatlı büyük ekranlı dock gösterilmesi lazım dock bedava geldiği için bunu söylemekte mantıksız

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Niye atarlandın dostum? Bu forumda neden küçük yaşlı arkadaşların sayısı bu kadar fazla ya. Mouse'larına laf gelecek diye ödleri kopuyor, şaka gibi. :D
ben fareyi babamın malı gibi savunmuyorum sensörünün prodan iyi olduğunu söylüyorum.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Furkan Aydın
Yüksek hz kullananlara stabil dpi tavsiyesi olarak 1600dpi önerebilirim verimliliği 70% olarak arttıracaktır.

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Bir yanlışı düzeltmek istiyorum.

Hem apex hem pro kullanıyorum apex Pro’dan kutu içeriğiyle ve fiyatıyla öne geçiyor fakat pro daha kaliteli hissi uyandırdı bende. Pro ile daha iyi oynadığımı farkettim

Şunu da söyleyeyim bu fiyatlarda benzer yada daha üst fiyata fury level z1 var ve dock yok yani ekranı küçük vs demek için aynı yada benzer fiyatlı büyük ekranlı dock gösterilmesi lazım dock bedava geldiği için bunu söylemekte mantıksız
apexin malzemesi kalitesiz gıcırdama yapıyor kasası

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
click kısımlarında hafif kenara yakın basınca fark ediliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu promosyon nasıl geliyor ve ismi ne
Hocam birkaç tane bunu veren promosyonlar var bana veren ekstra indirim diye bir promosyondu öyle vergisiz 373tlye geldi.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,808
İsim
yusuf ecer
1 den fazla resim yükleyince diğer resim siliniyor mesela 1inci frame bir resim yüklüyorum 2. frame farklı resim yükleyince ilk framedeki resim siliniyor
Yükle deme, diğer resimlerde save de.

Top Bottom