evet 42k dpi kullanıyorum başka soru?42K dpi kullanacaksan helal olsun, kullan. Ama sensörler hakkında yaptığı yorum tamamen geçerli.
Niye atarlandın dostum? Bu forumda neden küçük yaşlı arkadaşların sayısı bu kadar fazla ya. Mouse'larına laf gelecek diye ödleri kopuyor, şaka gibi.evet 42k dpi kullanıyorum başka soru?
ben almadım ama trde boyle fıyat da adam akıllı bısey bulursan helal olsun 750 800 eNiye atarlandın dostum? Bu forumda neden küçük yaşlı arkadaşların sayısı bu kadar fazla ya. Mouse'larına laf gelecek diye ödleri kopuyor, şaka gibi.
Pro alıp apex alamayan insan yorumuPro da vergiler dahil 550-600 TL civarına geliyordu.
Ayrıca ChatGPT, Pro'daki sensörün FPS oyunları için daha iyi olduğunu söylüyor.
Alıntıyı görüntüle
Merak ettim makbuz yollama şansınız var mı hocam?Hatta yüzde 20 indirimimde yoktu hocam ona rağmen 337tlye aldım vergisiz
Niye atarlandın dostum? Bu forumda neden küçük yaşlı arkadaşların sayısı bu kadar fazla ya. Mouse'larına laf gelecek diye ödleri kopuyor, şaka gibi.
Benim hatam hocam özür dilerim 373e almışım vergisizMerak ettim makbuz yollama şansınız var mı hocam?
Çok iyi almışsınız gerçekten hayırlı olsun.Benim hatam hocam özür dilerim 373e almışım vergisiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buda makbuzu fakat 32tlye anahtarlık aldım onu çıkararak hesaplarsiniz
Teşekkürler hocam şansıma ekstra indirimde çıktı bide siyahi geldi mis gibi oldu.Bende pro vardı onu sattım bunu kullancam gelirse.Çok iyi almışsınız gerçekten hayırlı olsun.
Ben DPI ile alakalı bir eleştiride mi bulundum neden kendi kendine triplere girdin ki? Ayrıca tüm profesyonel camia 400-800 DPI kullanırken senin bunu yollaman ironik.şu videoyu izle öyle konuş 1 yıla yakındır fareyi 30k dpida kullanıyorum
Ayrıca arkadaşlar bu makbuzu fiyat esitlemesi içinde kullanmayı deneyebilirsiniz belki olur.Benim hatam hocam özür dilerim 373e almışım vergisiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buda makbuzu fakat 32tlye anahtarlık aldım onu çıkararak hesaplarsiniz
Ayrıca arkadaşlar bu makbuzu fiyat esitlemesi içinde kullanmayı deneyebilirsiniz belki olur.