Ajazz AJ159 Apex Optik Mouse gücenilir nereden almalıyım ?

Nasıl ya. Mümkün olabilir mi böyle bir şey ?
Hocam birkaç modelleri var zaten buda nearlink modeli bu modeller iyi modeller değil. Almak istersen aj159 pro al apexle aralarında 2fark var hatta yok denebilecek kadar az bir fark bir şarj standında resim yok ötekide sensör farkı biri 3395 ötekide 3950 aralarındaki farkı anlaman için aşırı profesyonel oyuncu olman gerekiyor hatta fark edemeyebilirsin bile

Hocam birkaç modelleri var zaten buda nearlink modeli bu modeller iyi modeller değil. Almak istersen aj159 pro al apexle aralarında 2fark var hatta yok denebilecek kadar az bir fark bir şarj standında resim yok ötekide sensör farkı biri 3395 ötekide 3950 aralarındaki farkı anlaman için aşırı profesyonel oyuncu olman gerekiyor hatta fark edemeyebilirsin bile

bunu alayım o zaman

bunu alayım o zaman
Hocam açıkcası bendede aj159 apex var ama bu fiyatlara iyzico+parolapara indirimi ile wraithten veya gaminggenden mouse almak daha mantıklı geliyor bana bu mouseların garantisi yok bir şeyi yok bozulsa kimse bakmıcak buna ben zamanında 640tlye aldım apexi ondan bu bozulsada hiç problem etmem ama siz 1.9k gibi yüksek paralar vereceğiniz için tr garantili bir şey bakmanız bence en mantıklısı olur.

Ajazz Logitech almayın o butcelerde ajazz kesinlikle almayın malzeme kalitesi leş

Geri