Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (Üretim Durduruldu)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,131
İsim
Diyarhan
hocam yapmayın bence ya. gerçekten ayıp olduğunu düşünüyorum üründe sorun yoksa sorun yok bence.
Ben başta belirtmiştim. O zamanın heyecanıyla almıştım sonra satıcı yalan söylediği için kendisi zararlı çıkar. Tüketici hakkımı kullandım. (Kötü bir yöntem ama kupon için istemiştim direkt tutarı iade ettiler.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Eker
1730631396862.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir Baysan
Arkadaşlar merhaba bu mouse un olayı nedir? kaç günde geliyor temuda sepet tutarı ne kadar corsair katar pro kullanıyorum sizce geçmeli miyim(tekerlekte biraz sorun var canımı sıkıyor) yanıtlarsanız sevinirim.

Ben başta belirtmiştim. O zamanın heyecanıyla almıştım sonra satıcı yalan söylediği için kendisi zararlı çıkar. Tüketici hakkımı kullandım. (Kötü bir yöntem ama kupon için istemiştim direkt tutarı iade ettiler.)
mouse sizde mi kalıyor bi de pro olan mı apex mi

umutatwss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
umut
Haklısınız bir yönden ama bilmiyorum sonrasında ali gibi olmasın yine bu uygulama ucuza alıyoruz zaten.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,131
İsim
Diyarhan
Haklısınız bir yönden ama bilmiyorum sonrasında ali gibi olmasın yine bu uygulama ucuza alıyoruz zaten.
O durumu bildiğimden başta kupon istedim vermediler dedim kısmi iade yaparlar full iade ettiler.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Shoto Todoroki
siyahı gelmiş hemen maviyi iptal edip temu bakiyesine aktardım siyah çektim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,302
İsim
Hacı
Elimde Dareu a950pro var yaklaşık 6 ay önce almıştım. Kaç gündür almakla almamak arasındayım. Sizce değer mi ya da yedek olarak kenra koymak mantıklı olur mu ?
Bende de A950 pro var ve aldım. Sende al :)

Top Bottom