Teykage
80+ Silver
Dahası
Onla değil şarj standını bilgisayara takıp öyle bağlantı kuracaksınız.
kendi fotoğrafındaki dongle hem sarj hem alıcı diye biliyorum
Yurt dışı alışverişi kategorisine taşındı hocam, sıcak fırsatları daha fazla meşgul etmemesi için. İndirim ara ara devam ettiği için kilitlemeyelim. Bildirim gelmesinden sıkıldıysanız konuyu yükseltme yerinin yanında takibi bırak var orayı kullanabilirsiniz.@B1L0 Hocam rica etsem kilitler misiniz konuyu
he o çok sıkıntı ya laptop kullanıyorum şu an darmoshark m3 4k var sıkıntı ya hep onu ayarlamakkendi fotoğrafındaki dongle hem sarj hem alıcı diye biliyorum
Gelince göreceğiz ya izlediğim videoda 1K dongle çıkmıyordu Pro'da.kendi fotoğrafındaki dongle hem sarj hem alıcı diye biliyorum
Apex'te 1K dongle çıkıyor diye biliyorum hocam.he o çok sıkıntı ya laptop kullanıyorum şu an darmoshark m3 4k var sıkıntı ya hep onu ayarlamak
sadece usb olan hangi modeli p ile apex mi
hepsi dandirik şeyler bu mouse un içindeki sensör yeter zaten ayrıca satıcı direk ajazz sadece temuda satış yapıyor dediğiniz doğru ama bu mouse için geçerli değil ayrıca 800 e alanlar bile var beleş fiyat.fiyatı vergiyle beraber 1000.tlyi geçiyor , ayrıca genelde temudan gelen ürünler çokta kaliteli ürünler olmuyor.
türkiyede 1.500 civarlarında logitechin kablosuz mouseleri var .
Umarım çıkıyordur çıkmıyorsa çok büyük sıkıntı benim için.Gelince göreceğiz ya izlediğim videoda 1K dongle çıkmıyordu Pro'da.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apex'te 1K dongle çıkıyor diye biliyorum hocam.
proyu aldım zaten bide apex bekliyorum.hocam stok gelmez gibi apexe pronununda stoğu bitebilir iyi düşün birinden birini al bence hemen fiyatı dert değilse vede lazımsa
Aynen sabahtan beri bu konudasin kesin takmazsin700 lira için skme takmam
Yarım saattir sepette ürün hesapta yeni unuttular benikupon vermıyo yalvardım vermedi
FDUISAPFJKDSLAŞ adam çinlilere yalvarmışkupon vermıyo yalvardım vermedi