❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

110 sayfa mesaj var. Benimde boş yorumlarım dahil işe yarayan 10 -12 tane yorum hariç gerisi bomboş sohbet. bence çoktan kilitlenmeliydi konu.
Sorun konu sahiplerinde sorulan sorularım cevaplarını konu başına beklemiyorlar. Kaç gündür konu açıcam kapanır diye uğraşmıyorum. Bütün soru ve yanıtları koysak konunun başına 20 30 sayfa tutar.

apexe ihtiyacım yok açıkası pronun linkini atarsanız pro benim için daha iyi olur 8k yı bırak 4k bile açmam zaten
939TL , 818 TL ben 900 tllik olanı sipariş etmişim kuponlarımla ikiside güvenilir satıcı ucuz olandan alın geçin

Millet araştırmıyor burası yardım yeri ama en ufak bilgiyi bile soruyorlar. Bundan 5 sene önce Facebook grubunda şimdi forumda Google da hemen cevaplayacak soruyu buraya sorup kalabalık yapıyorlar. Okumuyorlar araştırmıyorlar.
kanka herkes sen kadar bilgili ve konuya hakim olmayabiliyor sen atom parçalıyordun da adam saçma bir soru mu sordu konu üzerine tartışılıyor herkes bilgi tazelemiş oluyor ben uslup bakımından söyledim o arkadaşa sürekli insanlara saçma bir nefretle yaklaşıyor ilgimi çekmeyi başardı

kanka herkes sen kadar bilgili ve konuya hakim olmayabiliyor sen atom parçalıyordun da adam saçma bir soru mu sordu konu üzerine tartışılıyor herkes bilgi tazelemiş oluyor ben uslup bakımından söyledim o arkadaşa sürekli insanlara saçma bir nefretle yaklaşıyor ilgimi çekmeyi başardı
Ya hocam sorun şu aynı sorunun en az 10 kere yanıtı veriliyor 3-5 aşağı baksa görecek.
Roma mızrağının yeri ayrı
Kesinlikle.

Sorun konu sahiplerinde sorulan sorularım cevaplarını konu başına beklemiyorlar. Kaç gündür konu açıcam kapanır diye uğraşmıyorum. Bütün soru ve yanıtları koysak konunun başına 20 30 sayfa tutar.
valla hocam mouselar hakkında pek bilgim yok stokta sınırlı olduğu için acele açtım herkes yararlansın diye bence insanlar konu altında soracağına 2 dk googlelasalar sorun kalmayacak

Geri