Bir de aç gözlülük...Türkiye'nin mizah seviyesi beni hergün şaşırtmayı başarıyor valla hiçbir zaman geride kalmayacağımız tek şey var o da espri bence
Bir de aç gözlülük...Türkiye'nin mizah seviyesi beni hergün şaşırtmayı başarıyor valla hiçbir zaman geride kalmayacağımız tek şey var o da espri bence
Anlatma XD almayacağıma rağmen hala takılıyorum konudaGel de Türk'e anlat gerçi anlatınca da 4-5 tane alıyor.
hocam stok gelmez gibi apexe pronununda stoğu bitebilir iyi düşün birinden birini al bence hemen fiyatı dert değilse vede lazımsagüzel bence apex alırsam bende alırım yanına bundan. kulaklığı koycak yer yok.
hocam 1300e geliyor siz hangi kupon koduyla aldınız ki
Kişiye özel indirim geliyor bazen öyle fiyatı baya düşüyorhocam 1300e geliyor siz hangi kupon koduyla aldınız ki
Sorun konu sahiplerinde sorulan sorularım cevaplarını konu başına beklemiyorlar. Kaç gündür konu açıcam kapanır diye uğraşmıyorum. Bütün soru ve yanıtları koysak konunun başına 20 30 sayfa tutar.110 sayfa mesaj var. Benimde boş yorumlarım dahil işe yarayan 10 -12 tane yorum hariç gerisi bomboş sohbet. bence çoktan kilitlenmeliydi konu.
Doğru yoldayız başkanımBeyaz Pro aldım ben kumarım bitti size başarılar
Ben 1 Apex, 1 Pro, 1 Ak820 max aldım benim de kumarım bitti. Aj159 Pro'yu 1200'e aldık Roma mızrağı ağır girdi de yapacak bir şey yok sağlık olsun.Doğru yoldayız başkanım
kanka herkes sen kadar bilgili ve konuya hakim olmayabiliyor sen atom parçalıyordun da adam saçma bir soru mu sordu konu üzerine tartışılıyor herkes bilgi tazelemiş oluyor ben uslup bakımından söyledim o arkadaşa sürekli insanlara saçma bir nefretle yaklaşıyor ilgimi çekmeyi başardıMillet araştırmıyor burası yardım yeri ama en ufak bilgiyi bile soruyorlar. Bundan 5 sene önce Facebook grubunda şimdi forumda Google da hemen cevaplayacak soruyu buraya sorup kalabalık yapıyorlar. Okumuyorlar araştırmıyorlar.
Roma mızrağının yeri ayrıBugün o soruyu 10 kere gördüm. Her 10 sayfada bir aynı sorular.
Apex mi daha iyi pro mu?
30 euro sınırı vergi dahil mi
Ekstra vergi çıkar mı
Royuan mcu mu nordic mi
Roma mızrağıfavorim
Ya hocam sorun şu aynı sorunun en az 10 kere yanıtı veriliyor 3-5 aşağı baksa görecek.kanka herkes sen kadar bilgili ve konuya hakim olmayabiliyor sen atom parçalıyordun da adam saçma bir soru mu sordu konu üzerine tartışılıyor herkes bilgi tazelemiş oluyor ben uslup bakımından söyledim o arkadaşa sürekli insanlara saçma bir nefretle yaklaşıyor ilgimi çekmeyi başardı
Kesinlikle.Roma mızrağının yeri ayrı
valla hocam mouselar hakkında pek bilgim yok stokta sınırlı olduğu için acele açtım herkes yararlansın diye bence insanlar konu altında soracağına 2 dk googlelasalar sorun kalmayacakSorun konu sahiplerinde sorulan sorularım cevaplarını konu başına beklemiyorlar. Kaç gündür konu açıcam kapanır diye uğraşmıyorum. Bütün soru ve yanıtları koysak konunun başına 20 30 sayfa tutar.