Amd34
80+ Silver
Knk seninle aynı uçak sana özelden yazsam sıkıntı olur mu kargo güncellenice birşeye bakıcam da bende de olacak mı diye
Knk seninle aynı uçak sana özelden yazsam sıkıntı olur mu kargo güncellenice birşeye bakıcam da bende de olacak mı diye
Yazabilirsin dostum.Knk seninle aynı uçak sana özelden yazsam sıkıntı olur mu kargo güncellenice birşeye bakıcam da bende de olacak mı diye
Bana da yazar mısın çok merak ettim ne sorucan dmanfkssKnk seninle aynı uçak sana özelden yazsam sıkıntı olur mu kargo güncellenice birşeye bakıcam da bende de olacak mı diye
Teşekkürler hocam bi kaç güne güncelleme alır yazarım size sormak amaçlıYazabilirsin dostum.
(Hocam burda dursun diye yazdım kusura bakmayın rahatsız ediyorum ben kısmi para iadesi istedim adamlar komple iade etti kargo durumu sizde güncellenince bende güncelleenecek mi diye merak ettim aynı uçakta çünkü belli aynı dakika kalkmış güncelleme alınca bilgi almak için yazdım)Bana da yazar mısın çok merak ettim ne sorucan dmanfkss
Maşallah de
Şunu başka yapabilen var mıSAdece böyle yazdım bu görseli attım
Mesaj otomatik birleştirildi:
attım buraya
fixlenen ne291
Apexler fixlenmiş mi şimdi hepsini okuyamadım
Yukarıda biri youtube alıntısı attı da düzelmiş gibisinden ondan bahsediyorfixlenen ne
takılma sorunu hakkında muhabbet dönmüştü ondan sordum. Driver güncellemesiyle sorunun çözüldüğünü yazan olmusfixlenen ne
sağol knk izleyeyim bi bu arada dün turuncu denk geldi aldım sonunda 1 taneYukarıda biri youtube alıntısı attı da düzelmiş gibisinden ondan bahsediyor
alamayan kaldı mı acaba dün 4 tane iptal ettim sıralı burada söyleyerek alamayan alsın diyesağol knk izleyeyim bi bu arada dün turuncu denk geldi aldım sonunda 1 tane
biri programdan sipariş vermek için bişeyler kurmuş ak iyice delilik oldu bu mousealamayan kaldı mı acaba dün 4 tane iptal ettim sıralı burada söyleyerek alamayan alsın diye