Amd34
80+ Silver
Sen apex aldın mı nerede şuanböl parçala birleştir tatiği uygulamıl çinliler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bendeki gelicek galiba yakında
Sen apex aldın mı nerede şuanböl parçala birleştir tatiği uygulamıl çinliler.
bendeki gelicek galiba yakında
Aynen hocam zaten herhangi bir açıklama yok.360p verir muhtemelen
Bende de aynı durum oldu apex ile tamamlamak için bir eşya aldım apex kargo da diğeri değildi kargo hakkım ölmesin diye bende diğerini iptal etmek zorunda kaldımMousun olduğu siparişi 2 ye bölmüşler. mouse hariç saparişin kalanını klavye ile birleştirip mouse tek sipariş olarak yollamışlar
Benimde öyle umarım klavye ile aynı gün gümrüğe girmez.İlk sipariş apexleri bende hala böyle sizde nasıl normal mi bu kadar gecikmesi?
26 Ekim'de AJ099 aldım, hâlâ "Havaalanı deposuna taşıma halinde" yazıyor.İlk sipariş apexleri bende hala böyle sizde nasıl normal mi bu kadar gecikmesi?
Havaalanında halen 2 gündürSen apex aldın mı nerede şuan
099 benimde aynı yerde26 Ekim'de AJ099 aldım, hâlâ "Havaalanı deposuna taşıma halinde" yazıyor.
uçuş mu bekliyorHavaalanında halen 2 gündür
Ayrı ayrı girse bir şey olmaz ayrı paket çünküBenimde öyle umarım klavye ile aynı gün gümrüğe girmez.
Aynen böyle099 benimde aynı yerde
uçuş mu bekliyor
Ayrı ayrı girse bir şey olmaz ayrı paket çünkü
ilk aldığım sipariş geride sonradan aldığım ürünler uçakta değişik bi sistem kargo firmasına göre değişiyor gerçektenAynen böyle
Aynı anda girse sıkıntı. Toplu alışveriş sanıp 30 euro ya takılırlar.099 benimde aynı yerde
uçuş mu bekliyor
Ayrı ayrı girse bir şey olmaz ayrı paket çünkü
Alakası yok bence zaten ayda 5 paket sınırın var ayrı ayrı olduktan sonra ne diyebilir kiAynı anda girse sıkıntı. Toplu alışveriş sanıp 30 euro ya takılırlar.
ben riske girmeyip birine babamın tc ile aldım yemedi kendi adıma almakAlakası yok bence zaten ayda 5 paket sınırın var ayrı ayrı olduktan sonra ne diyebilir ki
Benim gelecek 8-9 siparişim var toplam 4 tc kullandım hepsindeben riske girmeyip birine babamın tc ile aldım yemedi kendi adıma almak