Benimde aynı 2'den fazla almadıysan sıkıntı yokbu eşşekler benim apexleri bir kutuya koyup tek siparis numarası yapmıs
kargolamalar garip harbiden çin alfabesine göremi yapıyorlar kargoyu ne yapıyolarilk aldığım sipariş geride sonradan aldığım ürünler uçakta değişik bi sistem kargo firmasına göre değişiyor gerçekten
lan geçmicek öyle 1090tl geciyor offfffffBenimde aynı 2'den fazla almadıysan sıkıntı yok
Çözemedim bendekargolamalar garip harbiden çin alfabesine göremi yapıyorlar kargoyu ne yapıyolar
Kaç paraya aldın sen benimde 2 ürün tek pakette ama geçiyorlan geçmicek öyle 1090tl geciyor offfffff
3-4 gün bakmak istemiyorum aslında kargoya zaten pazartesinden erken gelmicek hiç biri.Çözemedim bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç paraya aldın sen benimde 2 ürün tek pakette ama geçiyor
Geçemez ki. Ürünlerin tanesi 533 TL. Vergisiz fiyat 1090 TL olmak zorunda. Toplam fiyat değil. Diğer türlü sipariş veremezsin Temu uyarı veriyor. Problemsiz gelir.lan geçmicek öyle 1090tl geciyor offfffff
ben 2 ürünü ayrı ayrı verdim 2' ürünün de vergisi 320+320 2 ürünün toplam fiyati 1530 TL tuttu 320+320 düştüğüm zaman 2 ürün vergisiz 890 TL gelmiş olduGeçemez ki. Ürünlerin tanesi 533 TL. Vergisiz fiyat 1090 TL olmak zorunda. Toplam fiyat değil. Diğer türlü sipariş veremezsin Temu uyarı veriyor. Problemsiz gelir.
Benimki hala gümrükte sevdiler herhalde fareyi.Alıntıyı görüntüle
Benim pro geldi darısı başınıza
Gümrükten 1 günde geçti benimki, 1 günde de mng teslim ettiBenimki hala gümrükte sevdiler herhalde fareyi.
2 gündür gümrükte yatıyor bakalım ne zaman geçecek.Gümrükten 1 günde geçti benimki, 1 günde de mng teslim etti