Gurkanpiro
80+ Platinum
butun sepet 30 euro gecmedıyse 2 tanesını bı tane soyledıyse gecercidden 1 ayda 5 hak var zaten eleman 7 sipariş geçmiş
butun sepet 30 euro gecmedıyse 2 tanesını bı tane soyledıyse gecercidden 1 ayda 5 hak var zaten eleman 7 sipariş geçmiş
Hocam siz ürünü yani apexi ilk sipariş edenlerden misiniz yoksa sonlara doğru mu sipariş geçtiniz?takılma yok bende. finware güncellemsi ile çözmüş olabilirler takılmayı.
finware tam olarak driver üzerinden bir güncellememi yani dmek istediğim kendin ürün geldiğnde bunu manul olarakmı güncelledin ?takılma yok bende. finware güncellemsi ile çözmüş olabilirler takılmayı.
mouseyle uzun uzun adami takip ederken bi ekran kaydi alir misiniz redditte oyle bir yazi girilmisteAlıntıyı görüntüle
test başarılı 8khzi veriyor
driver ayarlarından mouse bağlayınca çıktı. otomatik güncellemiyor elle güncelemen lazım,finware tam olarak driver üzerinden bir güncellememi yani dmek istediğim kendin ürün geldiğnde bunu manul olarakmı güncelledin ?
tamam anladımHayır kutunun önünde ilk versiyonlarda 159apex yazıyor hologram o gelirse sıkıntı olduğunu anla işte tamam
valla bilmiyorum ben kargolanmadan iptal ettim vergisinide odeilerBana odemediler yola ciktigi icin
cok basarılı la mukkemmelAlıntıyı görüntüle
test başarılı 8khzi veriyor
kral sen apexi ilk alanlardan mısın yoksa sonlara doğru mu aldın?driver ayarlarından mouse bağlayınca çıktı. otomatik güncellemiyor elle güncelemen lazım,
ilkHocam siz ürünü yani apexi ilk sipariş edenlerden misiniz yoksa sonlara doğru mu sipariş geçtiniz?
kalmaz hocamm her şeyi merve anlattıYalnız aynı hesaptan yaptıysanız gg hocam gümrük te kalır