Aurelia
80+ Bronze
Roma mızrağı köklenmiş.adam 2600tl ye almıs 2.el
Roma mızrağı köklenmiş.adam 2600tl ye almıs 2.el
Pro modeli için daha az şikayet duydum ama son karar sizin bir kaç arkadaş daha sizin gibi kararsız kalmıştı yaşanılan sorunları görünce pro'dan devam ettiler ama son karar sizin, belki en güncel ürünlerde bu sorun yoktur bunu bilemiyoruzPro modelini 1400e aldım iade edip apex alayım mı? Alınmaz mı? Kargoya verilmiş.
içini açmadım hangi mcu var bilmiyorumwow baya iyi o zaman. Peki mcu olayı varmış o nedir hocam boşuna 400 sayfa incelemek mantıksız olur
bügün elıne ulaşıp test eden arkadaş @RPchepfoxCS var ve sorun olmadığını söylüyorPro modeli için daha az şikayet duydum ama son karar sizin bir kaç arkadaş daha sizin gibi kararsız kalmıştı yaşanılan sorunları görünce pro'dan devam ettiler ama son karar sizin, belki en güncel ürünlerde bu sorun yoktur bunu bilemiyoruz
dostum suan takılma falan yapıyormu oyunlarda denedınmı nasıl değişen bişey varmı apex adınaiçini açmadım hangi mcu var bilmiyorum
çalışıyorhayırlı olsun 8k da sıkıntısız çalışıyor mu?
Yalnız aynı hesaptan yaptıysanız gg hocam gümrük te kalır4 APEX 1 PRO
A820 MAX AULA F75
MAAŞ GİTTTİ
o yazı dedigin gif ekranı içinmiHologram ile yazı yoksa benim kendi yorumum ve çıkarımım doğru hem konu açmıştım hemde buraya yazmıştım eğer yazılı gelirse problemli verslyon yazısız gelirse düzeltilmiş versiyon ama herkese düzeltilmiş versiyon gelir mi onu bilemedim işte.
takılma yok bende. finware güncellemsi ile çözmüş olabilirler takılmayı.dostum suan takılma falan yapıyormu oyunlarda denedınmı nasıl değişen bişey varmı apex adına
cidden 1 ayda 5 hak var zaten eleman 7 sipariş geçmişYalnız aynı hesaptan yaptıysanız gg hocam gümrük te kalır
Hayır kutunun önünde ilk versiyonlarda 159apex yazıyor hologram o gelirse sıkıntı olduğunu anla işteo yazı dedigin gif ekranı içinmi
Bana odemediler yola ciktigi icinhayır oduyorlar sepette yanına ekledıgım ürünü iptal edince onun vergısinıde odedıler dün ama daha yatmadı hesaba