Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Aurelia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Şan Özşaho
Pro modelini 1400e aldım iade edip apex alayım mı? Alınmaz mı? Kargoya verilmiş.
Pro modeli için daha az şikayet duydum ama son karar sizin bir kaç arkadaş daha sizin gibi kararsız kalmıştı yaşanılan sorunları görünce pro'dan devam ettiler ama son karar sizin, belki en güncel ürünlerde bu sorun yoktur bunu bilemiyoruz

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Pro modeli için daha az şikayet duydum ama son karar sizin bir kaç arkadaş daha sizin gibi kararsız kalmıştı yaşanılan sorunları görünce pro'dan devam ettiler ama son karar sizin, belki en güncel ürünlerde bu sorun yoktur bunu bilemiyoruz
bügün elıne ulaşıp test eden arkadaş @RPchepfoxCS var ve sorun olmadığını söylüyor

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Hologram ile yazı yoksa benim kendi yorumum ve çıkarımım doğru hem konu açmıştım hemde buraya yazmıştım eğer yazılı gelirse problemli verslyon yazısız gelirse düzeltilmiş versiyon ama herkese düzeltilmiş versiyon gelir mi onu bilemedim işte.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hologram ile yazı yoksa benim kendi yorumum ve çıkarımım doğru hem konu açmıştım hemde buraya yazmıştım eğer yazılı gelirse problemli verslyon yazısız gelirse düzeltilmiş versiyon ama herkese düzeltilmiş versiyon gelir mi onu bilemedim işte.
o yazı dedigin gif ekranı içinmi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Top Bottom